Ako presuda Bandiću bude zatvorska, što će to značiti za SDP?

Sjećate li se šampona Dan na dan? Za osobe sa masnom kosom? Pa ste svaki dan mogli prati bulju do mile volje. Evo, podsjetila me jedna informacija na taj šampon.

Došla su stresna vremena za Milana Bandića, protest građana koji protestiraju radi sve češće pucnjave po zagrebačkim ulicama, u kojoj sudjeluju, kako su ljudi uvjereni, Bandićevi ljudi, a koji se priprema.

Možda još koja pucnjava ovih dana, tko zna?

 

Mlan Bandić  izgleda koristi šampon Dan na dan. Sve češće i češće. Dan na dan pranje i šamponiranje glave.U frizerskom salonu na Zrinjevcu.

Naime, desetog listopada je zadnje ročište suđenja po predmetu Štandovi, na Županijskom sudu u Zagrebu.

Da li će sudac, Zdravko Majerović, koji je na glasu kao strog i vrlo pošten sudac, presudu izreći tada, ili nakon tjedan dana, vidjeti ćemo.

A jedanaestog listopada, dan iza, počinje novo suđenje Milanu Bandiću, za suđenje po predmetu Agram.

Gdje je jedan od ključnih sudionika propjevao, pa se danas nagodio sa DORH-om, za ne ić u zatvor,a Bandiću za ić!

Dan na dan. Pranje tikve sa šamponiranjem.Nezaboravna je argumentacija koju je Zdravko Majerović iznio u presudi Tomislavu Merčepu, po zanimanju ratnom zločincu, sa boravkom u bazenu Aqua Viva u Krapinskim Toplicama : Da ste reagirali na prve događaje…sve ovo se ne bi dogodilo i hrvatska povijest bi jednim dijelom izgledala bitno drugačije. Ovako ste vašom pasivnošću i nerazumijevanjem zla koje vas okružuje, potpuno svjesno ostali na pogrešnoj strani povijesti Republike Hrvatske“…Tih 10 do 15 vaših boraca koji su činili zločine najniži su oblik ljudskog postojanja i to što su učinili nije imalo veze s obranom domovine.

Dakle, sa sucem Majerovićem, po svemu sudeći zajebancije nema.

Špekulira se u javnosti sa tezom da bi Bandinjo zbog svih sranja koja su se događala oko tih štandova mogao popušiti i pet godina zatvora, ja u to ne vjerujem, ali priznam, svojski navijam!

Čime bi direktno grad Zagreb odmah imao uštedu.

Jer bi taj čas, po izricanju presude, ušli pravosudni policajci i odveli druga Milana na adaptaciju u Remetinec, na početak služenja kazne, pa nek se žali iz prdekane.

Neće se, posve sigurno sudac Majerović obazirati na okupljenu svjetinu pred zgradom suda.

Na ljude koji sa transparentima pocupkuju i kada se kamera okrene prema njima, uzvikuju Milan je nevin, Svi smo mi Milan.

Biti će tu onih uobičajenih krezubih babetina, koje ridaju i viču Milan je krao ali je i nama dao,

Ni prisustvo komunalnih redara, kontrolora iz tramvaja, Roma naoružanih mitraljezima, čistača, vozača autobusa, viđenijih zagrebačkih SDP-ovaca neće omekšati kameno srce suca Majerovića.

Neće pasti na suze nekakve Tamare, molbe i preklinjanje nekakvog Radenka, a ostarjelom Zdravku će iz zgrade suda donesti stolac, da mu od tuge ne pozlije.

Neće ga ni zbuniti ogromni transparent, MILANE MI SMO UZ TEBE, ESDEPEOVCI GRADA ZAGREBA.

Presuda će biti izrečena.

Nisam siguran daće pobijediti presuda za koju ja navijam, ali volio bih!

Priznam iskreno!

No, u čemu je ušteda za grad Zagreb?

Pa, već sutra dan na početak suđenja za Agram, dovezli bi ga pravosudni policajci, bez kravate, sada već malo manje bahatoga.

Pa više o sebi ne bi govorio Gradonačelnik je rekao, nego bi morao govoriti Zatvorenik je rekao, ili broj 23422/LOP je rekao.

I tako, dan na dan.

Suđenje, suđenje, žalba, suđenje, žalba, suđenje, suđenje, žalba, suđenje.

Kada pomislim na to, javlja mi se jedna dilema.

SDP danas, 26. rujna 2018 u na vlas istoj situacije je kakvo je bio pred dva mjeseca, nakon potpisa pisma Bernardiću.Sve što se događalo, vratilo se na ishodište.

Kakva će situacija u SDP-u biti nakon eventualne osuđujuće presude Milanu Bandiću?

Da li će se oni, koji su najljigavije što su mogli, prebjegli pod skute Milanu, nakon što su odradili prljave poslove u SDP-u, pokajnički vratiti u SDP?

Vjerujte mi, star sam čovjek, ne bi meni malo iznenadilo.

Kao što bi me jako iznenadilo da ih SDP odluči odbiti!

61638cookie-checkAko presuda Bandiću bude zatvorska, što će to značiti za SDP?
Izvor :

Spectator

Komentari

comments

Vidi još:  Olujić: ‘Sprema se velika koalicija HDZ-SDP, samo ju Stier može spriječiti’