Amsterdamska koalicija ostaje bez jedne stranke?

NAKON izbora buja nezadovoljstvo u više stranaka, a ponajprije HDZ-u u kojem su, kako se čini, najviše razočarani rezultatima. No mira nema ni u Amsterdamskoj koaliciji koja je osvojila jedno mjesto u EU parlamentu čime su u izbornoj noći, barem su takav dojam nastojali ostaviti, bili zadovoljni.

Problemi su nastali jer se, kako javlja Dnevnik Nove TV,  Hrvatska stranka umirovljenika nudi SDP-u.

Anka Mrak Taritaš, šefica Amsterdamske koalicije isti sastav vidi zajedno i dalje: ”S idejom da zajedno podržimo zajedničkog kandidata na predsjedničkim izborima. I da jednako tako vezano uz parlamentarne izbore probamo izaći zajedno.”

Sedmorka bi mogla postati šestorka

Ipak, sedmorka bi mogla postati šestorka.

”U politici nema ničeg uklesanog u kamen. U politici nema braka na neodređeno vrijeme. Svaki izbori su ponovno preispitivanje i svaki izbori traže ponovno partnerske odnose”, kaže Silvano Hrelja iz Hrvatske stranke umirovljenika.

Silvano Hrelja i Davor Bernardić imaju potpisan sporazum za Dobro društvo. Hrelja mu je čestitao na izbornom rezultatu. I ponudio se za nove pregovore.

”Naša komunikacija nikad nije bila upitna. Naravno da sam zainteresiran za razgovor s gospodinom Bernardićem”, kazao je Hrelja.

”Mene vam u životu ne treba čuditi ništa. Bio je jasan put kojim idemo, ono što je bilo jasno uz europske izbore ostvarili smo”, rekla je Mrak Taritaš za Dnevnik Nove TV.

83850cookie-checkAmsterdamska koalicija ostaje bez jedne stranke?
Izvor :

index

Komentari

comments

Vidi još:  AMSTERDAMSKA SE ŽALILA NA IZBORNU PREVARU: Nije moguće da nismo dobili niti jedan glas, pa glasao je naš Jozo