BRUTALNI INCIDENT U PRIHVATILIŠTU ZA STRANCE: Šestorica Albanaca pretukla trojicu policajaca. ‘Napad je krenuo iznenada, ujutro…’

U tijeku je istraga zbog brutalnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko dana.

Šestorica Albanaca koji su bili smješteni u Prihvatnom centru za strance u Obedišću Ježevskom pretukli su trojicu policajaca koji su obilazili centar. Kako doznajemo, incident se dogodio 9. siječnja oko osam sati ujutro dok su policajci bili u jutarnjem obilasku soba i budili osobe koje se u njima nalaze.

Napadu prethodila psovka

Kada su ušli u sobu 112 Aleksander N. iznenada je ustao iz kreveta i opsovao na albanskom jeziku majku jednom policajcu, dok ga je Ervin L. pokušao udariti šakom u glavu. U idućem trenutku oba muškarca nasrnula su na policijske službenike i počela ih udarati rukama i nogama te su ih vukli za odore.

Iako su im policajci naredili da se smire, ovi su se na to oglušili. Zato su policajci morali primijeniti silu i smjestiti ih u jednu od posebnih prostorija prihvatilišta.

Uslijedio je i novi napad

Svega četrdesetak minuta kasnije, kada su policajci nastavili obilazak, na trojicu su nasrnula četvorica albanskih državljana. Sva četvorica istovremeno su ih uhvatila rukama za vrat te ih nastavila tući. Policajcima su u pomoć priskočile njihove kolege, pa su i ovi izgrednici savladani i smješteni u posebnu prostoriju.

Trojica policajaca zadobila su u ovom incidentu ozljede. Nakon privođenja, kako neslužbeno doznajemo, muškarci iz prihvatilišta tvrdili su da su policajci ranije tukli njih u dijelu zgrade koji nije pokriven nadzornim kamerama.

U ovom trenutku protiv šestorice Albanaca otvorena je istraga te im je odlukom suda određen istražni zatvor. Osim za nanošenje ozljeda tereti ih se za sprječavanje službenih osoba u obavljanju dužnosti.

70005cookie-checkBRUTALNI INCIDENT U PRIHVATILIŠTU ZA STRANCE: Šestorica Albanaca pretukla trojicu policajaca. ‘Napad je krenuo iznenada, ujutro…’
Izvor :

net

Komentari

comments

Vidi još:  IMIGRANTSKA MAFIJA