CIGANSKA OBITELJ? S 13 godina priključio se partizanima: “Vikali su, ajde ti naprijed. Ja krenem, a tamo Švabo s demižonom vina u rukama…” Nakon ukradene slike, Mesiću darovao lažni Rolex

“Švabo je bio bez kape, kao da bi se predao…”

Na proslavi je bi i nekoć najmlađi partizan, anitfašistički borac Nadir Dedić koji se kao 13-godišnji partizan priključio odredu.
„Vikali su ajde Dedić naprijed, a tamo jedan švabo s demižonom vina u rukama. Bio je bez kape, i kao da bi se predao. Ja sam ga ubio, da vam kažem otvoreno ja sam ga ubio“, priča Dedić koji tvrdi da se Njemac nije imao namjeru predati.
Nakon ukradene slike, Mesiću darovao lažni Rolex

Ramo Dedić, predstavnik Roma i kandidat na predstojećim lokalnim izborima, hrvatskom predsjedniku poklonio je i lažni Rolex

Ramo Legenda, kako sam sebe zove, pohvalio se bosanskohercegovačkim medijima da je Mesiću darovao sat vrijedan 17.000 eura. ‘Otkud meni tolike pare? Mesić je moj prijatelj, kao otac mi je. Četiri puta mi je život spasio i ja bih mu dao sto tisuća eura da imam. Istina je, dao sam mu sat, ali on košta točno 380 kuna. Kupio sam ga na okretištu Borongaj’, tvrdi Dedić i dodaje da za to ima i račun.

‘Prijatelju u Sarajevu sam dao fotografiju sebe i predsjednika sa satom i rekao mu nek’ je objavi, ali nek’ napiše da je sat bio skup. Mi Cigani se volimo šaliti i znamo se šaliti, a zna i predsjednik’, kaže Dedić za Jutarnji list.Ramu je lani predsjednik Mesić na prijedlog Komisije za pomilovanja spasio od zatvora, jer je osuđen na godinu dana zatvora zbog utaje poreza.

Izvor :

tportal

Komentari

comments