CRKVA POZIVA NA MOBILIZACIJU? KATOLICI, HITNO, MOLITE: Na Veliku Gospu sotonisti planiraju jako oskvrnuti Djevicu Mariju!

I iako božica Kali koja simbolizira sotonu Gospi ne može baš ništa, kao ni Isusu koji je pobijedio raspet na križu, prava meta je zapravo čovjek, te svi oni koji će se duhovno zakačiti na ovaj ritual! Njih spašavajte, vi koji ste pozvani biti ribarima ljudi!

Nalazimo se u vremenima potpunog pomračenja – pomračenja vrijednosti, života i ljudskih umova koji bezglavo teturaju svijetom bez Boga i bez ikakvog smisla. Tome svjedočimo svi u ovome trenutku kada gledamo apsolutni kolaps dobra i nasilno uvođenje izopačenih vrijednosti koje su protivne, ne samo Božjim zapovijedima, nego i logici te prirodnim pravilima i poretku koji je tu od početka svijeta. Sve što je nekoć po smislu bilo nenormalno, danas postaje normalno i poželjno. Sve što je nekoć bilo osuđivano, danas je na sva usta hvaljeno. Čovjeka se danas doslovno primorava da tolerira zlo i što je najbolje, to je velikoj većini ljudi potpuno normalno. Pa se tako tolerira ubijanje i to nemoćnih i slabih, incest, homoseksualnost, sodomija, u nekim zemljama čak i pedofilija, a po najnovijem, ljude, točnije nevinu djecu se primorava na apsolutno toleriranje sotonizma. Ne vjerujete? Da, da, svijet je prešao još jednu granicu u toleranciji. Još 2014. američki sud presudio je u korist sotonizma tako da se državne škole prisiljavaju uvesti sotonizam kao predmet, CBN izvještava da je Colorado prvi koji će distribuirati sotonističku literaturu po svim osnovnim i srednjim školama. Naime, u škole se uvode knjige za djecu koje naučavaju sotonizam odnosno religiju u kojoj se ljudsko biće predaje vragu, sotoni, đavlu ili kako god poželite nazvati taj izvor apsolutne nečistoće. To se događa zato što su sotonističke organizacije na Floridi pobijedile na sudu rekavši da je sotonistička religija koja uključuje sumnjive obrede, ritualna žrtvovanja, crne mise i klanjanje đavlu jednako vrijedna kao i svaka religija svijeta pa je sud odlučio da će djeca u državnim školama učiti kako se klanjati đavlu, a ne Bogu i to iz sotonističke literature koja je sastavljena upravo za djecu. Na noge su se digli i ateisti koji guraju sotonizam, ali i svi drugi pozemljari koji žele svoj dio te tolerantne zbilje.

Vidi još:  Djecu koja ne idu na vjeronauk sile na vjerske obrede. Evo što kaže ministarstvo

Sotonisti idu dalje – na Gospu!

Od te zastrašujuće presude da je sotonizam religija vrijedna učenja u školama, Pandorina kutija se posve otvorila. Sotonisti otvoreno napadaju sve što je katolicima sveto, i to javno ne skrivajući se više, što nam samo daje na znanje da su vremena u kojima mi danas živimo zaista nešto posebno, ili bolje rečeno posljednje, pred sam kraj. Gotovo svaki katolički blagdan ili svetkovinu, sotonisti zauzimaju pozicije i kontriraju katolicima. U duhovnom svijetu vjerujem da je riječ o pravom duhovnom boju, stoga je izuzetno važno posvijestiti istinu i stupiti molitvom u taj boj!

Naime, katolici u Americi su na nogama, potpisuju se peticije, osnivaju se molitvene zajednice zbog rituala koji će sotonisti na Veliku Gospu, 15. kolovoza održati u Oklahomi – s ciljem oskvrnjenja Blažene Djevice Marije. I da, učinit će to javno, na pozornici svijeta. ‘Riječ je o vrlo ozbiljnom svetogrđu protiv Marije Djevice’ upozorio je nadbiskup Oklahome, monsinjor Paul Coakley, jer se, kako kaže radi o užasavajućem duhovnom napadu sotonističke božice na Djevicu Mariju. Naziv ovog rituala usmjerenog na sve katolike svijeta koji u ponedjeljak slave uznesenje Blažene na nebo, je ‘Uništenje Marije od Jai Kali Maa’. Riječ je o tkz. božici Kali koja je hindusitički idol smrti ili drugim riječima, boginja destrukcije i uništenja. Prema najavi organizatora božica Kali će u duhovnom smislu pojesti, uništiti i oslabiti Mariju. Bar oni tako misle. Ritual će se održati na ‘Murrah Federal Building’ u Oklahomi, odnosno na mjestu na kojem je u travnju 1995. godine ubijeno 195 ljudi. Iako sam taj događaj nije službeno povezan sa sotonistima, ova organizacija gotovo uvijek za svoje rituale odabire upravo to mjesto jer je za njih smrt 195 ljudi, uzvišeno posebno mjesto uništenja pogodno za sotonističke rituale!

Vidi još:  Širi se skandal s prisiljavanjem učenika na vjerske rituale: "Zaštitite djecu!"

Odvratne scene biti će javne

Zapravo, najstrašnije od svega je šutnja ali i dopuštenje vlasti koja je sotonistima dopustilo takvo javno svetogrđe katoličkih svetinja, jer prema organizatorima rituala javno će se Marija unakaziti ‘menstrualnom’ krvlju. Prvi dio rituala je crna misa, a u drugom djelu nastupa božica Kali koja će duhovno napasti Blaženu majku Isusovu, proljevajući krv po Djevici Mariji i ispred očiju svih znatiželjnika kojih će sigurno biti, a taj drugi dio rituala, kako kažu organizatori uključivat će i publiku koja će sudjelovati u svetogrđu.

Za sada jedinio katolici predvođeni nadbiskupom upozoravaju na zastrašujuće scene koje će se javno održavati, pa je nadbiskup pokrenuo molitvenu akciju protiv crne mise te pozvao katolike diljem svijeta da mu se pridruže u ovoj borbi.

Jesu li katolici svjesni?

No, problem je u tome što velik broj katolika u svijetu ne shvaća pravu stvarnost te duhovnu dijaboličnost koja nam se približava. ‘Žalosno je da svaki sotonist zna da je abortus ubojstvo, da je Gospa uznesena i da je Krist prisutan u Euharistiji a katolici to ne znaju’, rekao je svojevremeno raskajani, bivši sotonist David Arias, koji je nakon više desetaka godina služenja sotoni unutar sotonističke organizacije prihvatio ruku Isusa Krista, te zapravo dobro detektirao problem. Objasnio je kako katolici za razliku od sotonista olako shvaćaju svoju vjeru te da mnogi nisu svjesni stvarne duhovne istine, što onda sotonistima otvara put ka uništenju mnoštva izgubljenog u mlakosti. Stoga, ljudi, molite! Jer zlo jača kako naša vjera slabi! I iako božica Kali koja simbolizira sotonu ne može baš ništa, kao ni Isusu koji je pobijedio raspet na križu, prava meta je zapravo čovjek, te svi oni koji će se duhovno zakačiti na ovaj ritual! Njih spašavajte, vi koji ste pozvani biti ribarima ljudi!

Vidi još:  U MEDULINU UČENIKE TUKLA VJEROUČITELJICA, ZA NASILJE PRIJAVLJENA JOŠ JEDNA NASTAVNICA 'Djeci je govorila da su debili, vukla ih za kosu, udarala...'

Izvor :

Dnevno.hr

Komentari

comments