‘Čuvari logora bili su bolji prema meni nego neki u SDP-u’

Bivši ministar branitelja Predrag Matić uvjeren je da može postati novi SDP-ov gradonačelnik Zagreba.

‘Javio sam se kao odgovorna osoba. Tko me pozna, zna da ne volim kukavičluk. Držim da SDP kao velika stranka u Zagrebu mora imati svog kandidata za gradonačelnika’, govori Matić u intervjuu za Večernji list.

‘Rekao sam im da kažu koga boljeg od mene imaju’, govori Matić odgovarajući na pitanje kako je Predsjedništvu objasnio da baš on treba biti kandidat.

‘Ne tvrdim da sam kapitalac, ali za većinu ljudi koji sjede u Predsjedništvu SDP-a sam itekakav kapitalac. Meni bi ta kandidatura bila veliki izazov i znam da imam veću potporu od Zagrepčana nego od same stranke’, kazao je.

‘Kako su reagirali? Nastupio je šok i nevjerica uz nekoliko ciničnih osmijeha’, govori Matić i dodaje kako se ‘dobar dio čuvara u logoru prema meni se ponašao bolje nego neki članovi Predsjedništva SDP-a’.

Ipak, tvrdi da u stranci ima onih koji su mu dali podršku da se kandidira.

‘Ima ih koji misle da je to dobra ideja, a vidio sam se i s bivšim predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem- I on misli da bih trebao ući u tu tru’, kaže Predrag Matić za Večernji list.

Izvor :

n1info

Komentari

comments

Vidi još:  SDP-ovka IZBAČENA IZ STRANKE ZBOG DVIJE GODINE STARE KRITIKE NA FEJSU: ‘Sve je motivirano mojom kandidaturom’