Damir Grünbaum napustio Živi zid

Županijski vijećnik Damir Grünbaum napustio je Živi zid, otkrio je to gostujući na Rovinj FM-u. ”Da ja sam istupio iz stranke, to ćemo formalizirati ovaj tjedan. Moji iz stranke znaju da sam izašao. Nastavit ću svoj put, borit ću se za ono za što sam se borio pod strankom živi zid, ali od sada kao nezavisni.” rekao je Grunbaum koji je dodao kako je jako razočaran.

”Razočaran sam postupcima našeg vodstva. Nikog ne izdvajam, krivim svih petoro od Palfi, Sinčića do Bunjca, Pernara i Lukanića. Na vrijeme sam ih upozoravao što će se dogoditi, tražio sam od njih da to riješe unutar četiri zida kao i do sada no međutim, nije bilo volje.”

”Posebno mi je žao naših birača no ja nastavljam dalje, govorit ću i dalje o stvarima koje se stavljaju pod tepih. Primjerice, o nezakonitoj urbanizaciji zemljišta od strane načelnika pa sve do utjecaju Borisa Miletića i otimačini zemljišta veličine 600 kvadrata u Marčani, od strane obitelji Miletić koji su nezakonito uzeli zemljište obitelji Radolović.” rekao je Grunbaum.

Grunbaum je rekao kako Živi zid više ne postoji i kako mu se dogodila sudbina oRaha. Županijski vijećnik rekao je i kako ga ne čude rezultati izbora kazavši kako su SDP i HDZ prevarili birače i kako građani alternativu sada traže u Mislavu Kolakušiću za kojeg kaže da radi dobru stvar.

Grunbaum je otklonio mogućnost odlaska Pernaru kazavši kako su svi oni krivi za cijelu ovu situaciju i da su se zaista obistinile riječi premijera Plenkovića kada je rekao da će uništiti Živi zid.

”Ne mogu reći sa sigurnošću, ali što misliti nakon svega što se dogodilo. Oni su u tri dana uništili stranku koja je odlično stojala i koja je bila teška za uništenje.” rekao je između ostalog a cijelu emisiju i gostovanje Damira Grunbauma poslušajte sutra od 10 sati u emisiji Bez cenzure na Rovinj FM-u.

86922cookie-checkDamir Grünbaum napustio Živi zid
Izvor :

istrain

Komentari

comments

Vidi još:  KRAJ ŽIVOG ZIDA! Sinčić stao uz Palfi i ‘oprao’ Pernara, Bunjac i Pernar izlaze iz stranke