Dežurna HDZ-ova saborska luda Branko Bačić nesvjesno priznao da su i HDZ-ovi i SDP-ovi ministri financija suučesnici u pljački hrvatskih građana!

Nevjerojatno, koje saborske budale, mi još veće budale, plaćamo godinama!? Bačić je, pitajući Grmoju optužio i HDZ-ove i SDP-ove ministre financija po staroj iskušanoj udbinoj metodi ‘optuži sve kako bi svi bili krivi i isti. A kad su svi krivi onda su svi isti ili nitko nije kriv’.

No, nije bio svjestan da je tako priznao suučesništvo lijevih i desnih ministara financija u pljački hrvatskih građana! Srećom, imamo ovako ‘pametne’ zastupnike.

Predsjednik HDZ-ovog Kluba Branko Bačić, piše Indeks, odgovorio je na prozivku mostovca Nikole Grmoje da porezna uprava nije od 2007. ušla u Agrokor poručivši kako je Porezna uprava autonomna institucija koja radi po zakonu, a šefu Mosta Boži Petrovu poručio je kako bi trebao isključiti iz stranke smijenjenog ministra Vlahu Orepića jer je, kaže, pozivao narod na ulice.

“Odakle vama taj podatak kada i gdje Porezna uprava vrši nadzor? A ako je točno da nije bilo nadzora, postavljam svim ministrima od 2007. do sada pitanje gdje su bili – Linić, Lalovac, Dalić, Šuker”, rekao je Bačić nakon stanke u Saboru. Zamisli, stari udbaš Bačić postavlja pitanje i HDZ-ovim i SDP-ovim ministrima financija odakle Grmoji podatak da Porezna uprava nije vršila nadzor nad Agrokorom 10 godina!?

Potpuno se pogubila HDZ-ova masonska bratija. Nevjerojatno, koje budale, mi još veće budale, plaćamo godinama. Bačić je, pitajući Grmoju optužio i HDZ-ove i SDP-ove ministre financija po staroj iskušanoj udbinoj metodi ‘optuži sve kako bi svi bili krivi i isti. A kad su svi krivi onda su svi isti ili nitko nije kriv’. No, nije bio svjestan da je tako priznao suučesništvo lijevih i desnih ministara finacija u pljački hrvatskih građana! Pa nastavlja:

„Puno ozbiljnije je ono što je napravio razriješeni ministar unutarnjih poslova. Ne poštujući odluku premijera, tvrdi kako se Hrvatska nalazi u ozbiljnoj krizi i narod treba promptno reagirati. To je udar na ustavni poredak Republike Hrvatske pozivati narod na ulicu za rješavanje problema u fukcioniranju Vlade. Za to u Hrvatskoj postoje institucije. Nije li zazivanjem naroda na ulicu Orepić prešao ovlasti”, pitao je i pozvao predsjednika Sabora i Mosta Božu Petrova da isključi Orepića i ogradi se od njegovih izjava.

“U izjavi novinarima u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova, Orepić je jutros kazao da se Hrvatska nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi i da “narod više nego ikad treba promptno reagirati jer se radi o svojevrsnoj uzurpaciji vlasti”… napisao je ovaj mali multi-kulti potrčko koji godinama odlično živi na račun neosviještenih građana-poreznih obveznika i izbornih krađa.

On se kao i Plenković postavio iznad sabora. Za njega također ne postoji Sabor već Bruxelles, odnosno gremiji (Židovi cionisti), što je priznao, možda i najmanji, u šumi megalomanskih lopova i hijena, HDZ-ov lopov Šeks. Potpuno je jasno da je Plenkoviću iz Bruxellesa stigla direktiva da smjeni tri ministra.

No, ono što je bitno i najvažnije za sve hrvatske građane, Hrvatska je samostalna država i nije članica EU, jer su nas Kosorica i Josipović protuustavno utrpali u nju protuustavno potpisavši Lisabonski sporazum a da nisu prethodno održali, po Ustavu RH, obvezan referendum s pitanjem želimo li prestati biti neovisni. Naknadni referendum DA ili NE u EU nema nikakvu pravnu težinu jer je Lisabonski Ugovor Ustav tvorevine EU!

Dakle, mi pravno nemamo apsolutno ništa sa EU-om. Postoji samo hrvatski narod i HDZSDP lopovi koji nas godinama sustavno sa Židovima cionistima uništavaju i pljačkaju. Zbog toga je ministar Orepić uputio apel građanima Hrvatske. A teški kriminal, dogovoreni rat, kao i priprema za novi rat u koji nas guraju židovske sluge Kolinda i Plenković počeo je izlaziti na površinu a to znači nekoliko novih zatvora u koje će trebati smjestiti sve lopove i veleizdajnike.

MOST i Živi zid su ih dobro uzdrmali, toliko dobro da HDZ dogovara koaliciju i sa lopovskim HNS-om samo da ostane na vlasti, a koji je uvijek bio priljepak SDP-a.

Kome to nije jasno onda mu samo dragi Bog može pomoći da se dozove pameti!

Vidi još:  Totalni debakl HDZ-a u Irskoj! Dobili samo jedan glas!

Komentari

comments