Dreletu otkazan ugovor na HRT-u samo nekoliko dana nakon što je prozvao Đakića za bezobrazluk!

Davora Dretara Dreleta više nećemo slušati na Hrvatskom radiju. Kako neslužbeno s Prisavlja doznaje Večernji list,  Dretaru nije produžen honorarni ugovor, a to ne bi bilo ništa čudno da se to nije dogodilo samo nekoliko dana nakon što je Dretar dospio u medije zbog toga što je s pozornice u Križevcima odbrusio saborskom zastupniku HDZ-a Josipu Đakiću.

Podsjetimo, Drele je vodio program u povodu 70. obljetnice križevačke tvrtke Radnik.U publici je bio i Đakić, koji je cijelo vrijeme gledao u mobitel, glasno se smijao i dobacivao.  Drele mu je zbog toga prigovorio, a onda je izašao iz prostorije. Iako su svi mislili da se šali, Drele se više nije vratio.

‘Nitko ne pita kako je malom čovjeku’

– Mnogi se pitaju što sam izgovorio u Križevcima. Rekao sam ono što je svakome od poštenih, radišnih i iskrenih ljudi u Hrvatskoj već odavno jasno. A kad komičarima nije do smijeha… – bilo je sve što je Drele kazao na ovu temu u postu na Facebooku.

>>> Zbog bahatog i nekulturnog ponašanja saborskog zastupnika Đakića, popularni Drele napustio proslavu

Ranije je već ustvrdio kako, uz to što je zabavljač, ima privatnu tvrtku 25 godina zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”. Dodao je i kako radom hrani dvoje djece, suprugu i majku te ustvrdio kako “nitko ne pita kako je malom čovjeku”.

Kad su ga novinari nazvali da potvrdi informaciju  kazao je kako zasad ne može ništa reći na tu temu. Očekivano, ni s HRT-a nisu bili rječitiji.

Ne smiješ se zamjeriti HDZ-ovcima

Podsjetimo, Drele je nakon 17 godina suradnje na Narodnom radiju 2015. prešao na Drugi program Hrvatskog radija. Od ožujka prošle godine slušali smo ga utorkom i petkom od 6 do 10 ujutro, u kombinaciji s Franom Ridjanom. Osim toga, Dreleta gledamo i u programu Nove TV, gdje je nedavno vodio novu sezonu Farme. No, po svemu sudeći, na Hrvatskom radiju više ga nećemo slušati.

69990cookie-checkDreletu otkazan ugovor na HRT-u samo nekoliko dana nakon što je prozvao Đakića za bezobrazluk!
Izvor :

paraf

Komentari

comments

Vidi još:  Jesu li se zastupnik Đakić i ministar Tolušić omastili lovicom iz Virovitice?