Dubrovački taksisti popili batine

Fizički sukob dogodio se jutros oko 11.30 sati na cesti u blizini Cavtata, kada su pretučena četiri dubrovačka taksista, tvrde njihove kolega.

Kako je našem Tihomiru Ladišiću potvrdio predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić, ozlijeđena su četiri taksista koja se nalaze u dubrovačkoj bolnici. Prema informacijama kojim raspolaže Miletić, neki su teže a neki lakše ozlijeđeni.


boris miletićIzvor: N1

“Mi smo jutros odradili prosvjed, a taman kada smo se razilazili, kad nas je policija oslobodila da možemo ići, na jednom dijelu blizu ulaza u Cavtat, došlo je nekoliko vozila s nekoliko osoba koje su izletjele iz vozila te je nekoliko njih izletjelo prema vozilima mojih kolega i obrtnika, koji plaćaju poreze državi iz čega se financiraju plaće ministara, i pretukli ih. I ne samo da su ih pretukli, već su jednima nanijeli lakše, a drugima teže ozlijede”,  kazao je Miletić za N1.

Za ovu informaciju nema još službenih potvrda o policije ili iz bolnice.

pretučeni taksistiIzvor: N1
pretučeni taksistiIzvor: N1

“Ja ću se povući iz dijaloga, ali kada ministar izgubi partnera, dogodi se ono što se danas dogodilo. Organizatori ovog prosvjeda nisu taksisti ni Miletić već nezakoniti rad Ubera i tromost države”, kazao je Miletić.
Na pitanje slijedi li potpuna blokada dubrovačkog područja, odgovorio je: “Ja osobno neću tražiti nerede, ali na mase ne mogu više utjecati.”

Miletić poručuje da taksistima ponestaje strpljenja: “Zaista ne mogu slušati obećanja nakon dvije godine. Jedino što može zaustaviti Uber je gašenje aplikacije.

Miletić je za ovu situaciju prozvao i ministricu Martinu Dalić za koju kaže kako nije ništa napravila za zaštitu obrtnika.


Na terenu je i policija koja je zatražila da se raziđu taksisti, a što su oni i učinili.

Izvor :

n1info

Komentari

comments