DVOLIČNO! Stanković tvrdi da su migranti bezopasni, a živi u naselju ograđenom žicom koju čuvaju zaštitari

“Desničari u Hrvatskoj imaju novu metu. Nakon Srba to su sada migranti. Šire laži da nam prijeti velika opasnost na granicama. Čak i neki političari poput Ivana Pernara na svojim Facebook stranicama svakodnevno objavljuju negativne vijesti o migrantima. Tako samo raspiruju mržnju koja nema nikakve osnove, izjavio ja u današnjoj emisiji ‘Nedjeljom u 2’, tv voditelj Aleksandar Stanković. Goste emisije bio je pisac Zoran Ferić.

To je samo jedna u nizu izjava ovog ‘humanog’ tv voditelja koji otvoreno poziva na otvaranje granica i puštanje jadnih migranta u Hrvatsku, od kojih nam, prema njemu, na prijeti nikakva opasnost.

Ograda i zaštitari

Istovremeno taj isti Aleksandar Stanković živi u jedinom zatvorenom naselju u Hrvatskoj, opasanom visokom ogradom koju čuvaju zaštitari. On naime sa suprugom i kćerkom živi u tzv. Hoto villama u Svetoj Nedjelji pored Zagreba.

Radi se o propalom projektu poduzetnika Tome Horvatinčića. On je zamislio da će tamo živjeti mladi menadžeri koji će biti odvojeni od običnog svijeta. Tako je cijelo naselje opasano ogradom visokom 2 metra, koju nadgledaju zaštitari na porti. Oni ‘patroliraju’ naseljem svaka 2 sata, pazeći na red i mir. Prema riječima jednog od njih, u Hoto villama je desetak punktova koje moraju obići.

U naselje se ne može ući bez prethodne najave. Zaštitari na porti obavještavaju stanare i traže pristanak za ulaz svakog gosta.

Sakrio se među prvima

Voditelj Stanković, koji bi rado sve migrante pustio u Hrvatsku, među prvima je kupio stan u Hoto Villama kreditno se zaduživši. Sigurnost naselja očito mu odgovara jer ga stanovnici redovito gledaju kako najmanje tri puta tjedno trenira trčeći kroz naselje.

Tim više čudi da se čovjek koji živi okružen žicom, žestoko protivi postavljanju žice na hrvatskim granicama.

Vidi još:  Migrant udarao po automobilu, sreća da se upalilo zeleno na semaforu

 Izvor :

paraf

Komentari

comments