EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: PREDSJEDNICA SE PRIPREMA ZA USKRS, NA DOLCU JE KUPILA SVE ZA BLAGDANSKI STOL

Bez puno pompe i mjera sigurnosti predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se danas na zagrebačkoj tržnici i sama odabrala namirnice za Uskrs, čime je pokazala kako će se i na njezinom stolu naći tradicionalna jela.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u pripremama je za najvažniji katolički blagdan. Nakratko je napustila svoj ured i posjetila najpoznatiju zagrebačku tržnicu Dolac u srcu metropole kako bi kupila namirnice za predstojeće dane. Predsjednica se držala tradicije naših krajeva pa su se u njezinoj ‘košarici’ našli riba i škampi za Veliki petak, dok će za Uskrs na jelovniku biti, kao i kod većine – šunka. Uz to će, kako se može vidjeti iz fotografija, poslužiti i domaće rotkvice, mladi luk te zelenu salatu.

GloriaGloria

Gloria

Gloria

Blagdane će predsjednica provesti u svojoj rodnoj Grobnišćini gdje će u pripremi delicija sudjelovati svi članovi obitelji – suprug Jakov te djeca Katarina i Luka, dok je jedan od deserata već spreman. Naime, na Sajmu otočkih proizvoda kupila je rapsku tortu, koja je jedna od njezinih omiljenih slastica. Glavni sastojci torte su bademi i liker od višnje.

Doznali smo i kako je predsjednica velika ljubiteljica divljih šparoga pa će uskrsno slavlje sa svojom obitelji provesti uz tradicionalni doručak, koji uključuje fritaju s divljim šparogama, kuhane pisanice te tradicionalnu grobničku palentu kompiricu.

Gloria


79100cookie-checkEKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: PREDSJEDNICA SE PRIPREMA ZA USKRS, NA DOLCU JE KUPILA SVE ZA BLAGDANSKI STOL
Izvor :

Gloria

Komentari

comments

Vidi još:  Bilo je svega na stolu ispod stola? Govori se da postoji kompromitirajuća snimka Kolinde s rođendana