Ena Šarac, bolesna djevojčica koja voli život, napokon će dobiti dom Vrijeme je da se ponovo udružimo kako bi ovo mlado srce moglo nastaviti kucati. Pomognimo Eni u borbi koju ne može sama dobiti

Ena Šarac nije imala djetinjstvo. Od sedme godine njezin je dom postala bolnica. Operacijska sala. Šok soba i intenzivna njega. Toliko je toga sama napravila i sada treba pomoć od nas.

Podsjetimo, priču o teško bolesnoj Eni Šarac, djevojčici koja je postala simbol borbe i volje za životom, hrvatskoj je javnosti predočio Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a.

Brkića je njezina sudbina, ali i optimizam u teškoj bitci za zdravlje i život toliko potresla da je, zajedno s brojnim građanima odlučio pomoći maloj Eni, kako bi i ona napokon imala svoje djetinjstvo, ali i dom.

Stoga je Brkić upravo danas na svojemu Facebook profilu objavio dirljiv, emotivan status o djevojčici čija ga je nesretna sudbina toliko ganula.

Post prenosimo u cijelosti:

[ IZGRADIMO DOM ZA ENU ŠARAC ]

http://izgradimodomzaenu.com/upoznajte-enu/

Dragi FB prijatelji, prošlo je 165 dana, od kada smo svi zajedno pokrenuli akciju za izgradnju doma Ene Šarac iz Osijeka.

Svjedočili smo pritom cijelom nizu plemenitih djela mnogih ljudi, koji su se u svojim srcima osjetili pozvanima i pomogli svojim donacijama u okviru mogućnosti.

Zbog velikog srca, plemenitosti i mogućnosti upravo tih ljudi, do danas smo uspjeli prikupiti sredstava dostatna za završetak zidarskih radova.

Rezultat toga je sreća i veliki osmijeh na Eninom licu. To je osmijeh, koji vrijedi bogatstvo -koji znači sve, koji govori sve – koji zahvaljuje upravo Vama, ljudima koji ste do sada pomogli da ona bude sretno dijete!

Pozivam vas da s ovom akcijom upoznate svoje prijatelje i poznanike te ih zamolite da sudjeluju u okviru svojih mogućnosti kako bi dovršili kuću i time ENA s obitelji konačno imala SVOJ DOM.

Tko drugima iskrena srca bezuvjetno daruje i tko drugima poklanja dobrotu, iza sebe ostavlja osmijeh dragih ljudi i neizbrisiv trag dobrote u svom životu.
OD SRCA VAM ISKRENO LJUDSKO HVALA !!!

Ena Šarac Milijan Brkić post

Ena Šarac Milijan Brkić post

Podsjetimo također da je u 12 godina preživjela pet iznimno zahtjevnih operacija i tri sepse uz tegobe uzrokovane šećernom bolešću. Probudila se kada nitko nije mislio da hoće. Prohodala je iako su joj rekli da više nikada neće. Postala je simbol snage, ustrajnosti i vjere s velikom željom za životom u malom, krhkom dječjem tijelu. Nikada nije odustajala. Nikada se nije prestala boriti. Pa ni danas kada sa svojom obitelji živi u trošnoj kućici koja nije prilagođena njenim zdravstvenim potrebama.

Vrijeme je da se ponovo udružimo kako bi ovo mlado srce moglo nastaviti kucati. Pomognimo Eni u borbi koju ne može sama dobiti. Pridružite se akciji darivanja kojom želimo prikupiti sredstva za izgradnju adekvatnog doma, neka Enina priča napokon pronađe svoju mirnu luku.

Uspjela je, preživjela je.
Sada je na nama da joj omogućimo da živi.
Uvedemo svjetlo, nadu i sreću tamo gdje ih je do sada bilo jako malo.

Ujedinjeni u dobroti i ljubavi…
Za humani cilj.
Za našeg hrabrog borca i ponos Hrvatske.
Za Enu.

Vaše donacije možete uplatiti na tekući racčun Ene Šarac otvoren u PBZ banci, broj HR0423400093212923106 ili za donacije iz inozemstva na devizni račun broj HR1423400093217506855 u istoj banci, piše na stranici projekta “Izgradimo dom za Enu”.

Primatelj donacije:
Ena Šarac, OIB 95574395933, Učka 6, 31.000 Osijek.
Svrha uplate: Donacija za izgradnju doma Ene Šarac.

Komentari

comments