FASCINANTNO: Šef ličkog HDZ-a izazvao nesreću u kojoj su ozlijeđeni ljudi, sud mu dao uvjetnu kaznu

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru podiglo je optužnicu protiv Kustića tek devet mjeseci nakon nesreće

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru na sjednici optužnog vijeća donio je presudu u slučaju šefa ličko-senjskog HDZ-a Marijana Kustića koji je izazvao prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Ne mora u zatvorKustić je proglašen krivim za izazivanje prometne nesreće te je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci, no izrečena mu je uvjetna presuda od dvije godine prema kojoj ne mora u zatvor, ukoliko u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo, priopćeno je na stranicama DORH-a.

I branitelj i oštećenici nakon objave presude odrekli su se prava na žalbu pa je odluka odmah postala pravomoćna.

Nije stao na STOP

Podsjetimo, direktor natjecanja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu, saborski zastupnik i predsjednik ličko-senjskog HDZ-a Marijan Kustić izazvao je prometnu nesreću 8. lipnja 2018. oko 2:30 na cesti kod mjesta Bobota nedaleko Vukovara. Kustić je upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka te se, došavši do raskrižja s državnom cestom, nije zaustavilo na obavezni znak zaustavljanja.

U tom je trenutku iz smjera Osijeka naišao Peugeot te je došlo do sudara, a nastradao je i Punto koji je došao iz smjera Bobote. Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru podiglo je optužnicu protiv Kustića tek devet mjeseci nakon nesreće.

Izvor :

net

Komentari

comments

Vidi još:  HDZ JE ANGELI MERKEL PODVALIO THOMPSONA: Oglasio se ured njemačke kancelarke, ona nije imala pojma što će se događati u Ciboni