(FOTO) BANKOMAT U HRVATSKOM SABORU: Ima se, može se?

Fotografija sučelja bankomata zapalila je društvene mreže i izazvala iskreno gnušanje javnosti

Na svom privatnom Twitter profilu novinar N1 televizije Hrvoje Krešić objavio je fotografiju sučelja bankomata Privredne banke Zagreb, jedinog bankomata u Hrvatskom saboru, prema kojem najmanji iznos koji korisnik banke može podignuti je zapanjujućih 800 kuna, dok je najveći iznos 5000 kuna.

A sad malo plitkog populizma: ovo je sučelje jedinog bankomata u Saboru, najniži iznos za isplatu je 800 kn, opcija “drugi iznos” ne postoji. Je li bankomat prilagođen potrebama korisnika, ili? 

Krešić se u svom tweetu zapitao je li bankomat prilagođen upravo specifičnim potrebama svojih korisnika, odnosno saborskih zastupnika koji se diče plaćama koje bi poželio svaki građanin.

Fotografija je zapalila društvene mreže i izazvala iskreno gnušanje twitteraša.

Nakon komentara kako se slično sučelje pojavilo i na bankomatu PBZ-a koji se nalazi na Glavnom kolodvoru, jedan od direktora PBZ-a Zoran Kureljušić objavio je na svom Twitter računu kako je riječ o njihovoj grešci i kako će iznosi na PBZ bankomatima 15. prosinca biti vraćeni na prethodnu verziju.

Najmanji iznos koji se može podignuti na bankomatu u Saboru je 800 kuna. S gnušanjem sam odbila ponudu 😂😂😂😂😂

Pozdrav Sandra, naša greška. U petak 15.12. iznosi na PBZ bankomatima bit će vraćeni na prethodnu verziju.U poslijepodnevnim satima Hrvatski Sabor objavio je ispravak novinarovog navoda u kojem su objavili fotografiju sučelja navedenog bankomata prema kojemu iznosi koji se mogu podignuti su identični onima na drugim bankomatima.

Hrvatski sabor
Izvor :

dnevno

Komentari

comments