(FOTO) EVO ČEGA SE SVE MODRIĆ NIJE MOGAO SJETITI: Na društvenim mrežama već je počela brutalna sprdnja!

Modrić se, naime, u svojem iskazu nikako nije mogao prisjetiti detalja poslovanja sa Zdravkom Mamićem. Evo samo nekih izjava sa svjedočenja.

Iskaz, koji je kapetan hrvatske nogometne vrste i bivši igrač Dinama, Luka Modrić, dao u utorak na Županijskom sudu u Osijeku, našao je na snažnu reakciju javnosti. Modrić je u svojem svjedočenju promijenio iskaz, koji je prije dvije godine dao istražiteljima USKOK-a, tako da on zapravo ide u prilog Zdravku Mamiću i okrivljenima.

Modrić se, naime, u svojem iskazu nikako nije mogao prisjetiti detalja poslovanja sa Zdravkom Mamićem. Evo samo nekih izjava sa svjedočenja.


Koliko je zarađivao nakon potpisa profesionalnog ugovora s Dinamom? “Ne mogu se sjetiti, oko 132 tisuće eura godišnje”.

Je li bilo dodatnih aneksa i otkud uopće aneksi? “Ne mogu se sjetiti je li bilo i ne mogu se sjetiti tko je pokrenuo tu priču, a također se ne mogu sjetiti okolnosti pri potpisivanju aneksa”.

Razlike u aneksima? “Ne mogu se sjetiti u čemu se razlikuju aneksi iz 2008. i 2004. Ne mogu se sjetiti ni zašto je ugovor o profesionalnom igranju zaključen 30. lipnja 2004, a aneks 10. srpnja 2004. Ne mogu se sjetiti ni što je bilo s originalnim aneksom iz 2004. nakon što sam potpisao aneks 2008. godine. Što se tiče aneksa potpisanog 15. prosinca 2015. ne mogu se sjetiti kako se postupalo”.

Što je pisalo u tom aneksu i tko ga je potpisao? “Ne mogu se sjetiti što je pisalo, a potpisao sam taj aneks, ali ne mogu se sjetiti kada”.

Je li ovjeren kod knjigovođe? “Ne mogu se sjetiti jesam li ga dao na ovjeru”.

Je li Mamić imao kakvu funkciju prilikom potpisivanja građanskog ugovora? “Ne mogu se sjetiti je li imao, tada sam imao 18 godina”.

Sprdačina na društvenim mrežama

Nije trebalo dugo, a društvene mreže su preplavili podrugljivi komentari na račun Modrićeva iskaza.
Vidi još:  Zamalo tragična priča o dečku koji je zaratio s Mamićem

Izvor :

dnevno

Komentari

comments