Hasanbegovićev čovjek divlja po Twitteru protiv “yugo pacovčadi” i “ljevičarskih parazita”

ODVJETNIK Davorin Karačić, koji je formalno u politiku ušao kao kandidat na listi Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića na lokalnim izborima u Zagrebu, proteklih dana na Twitteru pokazuje da mu pristojna komunikacija nije jača strana. Za pretpostaviti je da je Karačića za mjesto na listi Esih i Hasanbegovića kvalificirala sudska obrana ustaškog pozdrava “Za dom spremni”, nakon čega je uslijedilo i obligatorno gostovanje u “Bujici”.
Karačić na Twitteru objavljuje “nepovratno samouništenje zapadne Europe”, piše uvrede svima koje smatra ljevičarima, jugoslavenima i četnicima, što su manje-više svi koji ne dijele njegov ekstremistički svjetonazor, te se upušta u agresivne rasprave u kojima ljude nekontrolirano napada i vrijeđa.

Zna li itko ijednog covjeka koji je krenuo u rat sa zvijezdom na celu i pjevao po sumama i gorama? Zna li itko ljevicara hr dragovoljca
Ovih dana je agresivnom Karačiću naročito na meti bio predsjednik HSS-a Krešo Beljak, kojemu je naročito zamjerio obranu Tita i hrvatskog antifašizma. Zato je Karačić konstatira da Beljak “boluje od konjušaritisa”, optužio ga za fašizam (?!) i uspordio s Himmlerom, konstatirao da je “potpuno odlijepio”, da je “jadan čovjek” i uputio mu niz drugih uvreda. Saborski zastupnik SDP-a je “šmokljan”, kojeg “smo nekad čvokali u osnovnjaku”, čime Karačić usput i priznaje da je tijekom osnovnoškolskog zlostavljanja bio razredni bully, što s obzirom na njegov komunikacijski stil na Twitteru nije teško zamisliti.

Krešo Beljak bi da je profesor, rusio sve politicke neistomišljenike. To se takodjer zove fasizam. Podsjeca me na himlera. Isti glodavac.

Ovaj bliski suradnik Hasanbegovića i Esih, koji su ga postavili na 10. mjesto svoje zagrebačke liste, rado za svoje političke neistomišljenike koristi izraze poput “yugo pacovčad”, “hr lijevi glodavci”, “petokolonaške udruge”, “krpelji”, “ljevičarski paraziti”, “kriptočetnici”, “retardirani ljevičari”, prosvjednike protiv Donalda Trumpa opisuje kao “društvo degenerika” itd. Sve što je politički lijevo i liberalno za Karačića je vrijedno najgorih objeda.

Yugo pacovčad po drustvenim mrezama cijuce o tome kako ce domoljubi opet morati bjezati pred njima. A oni pred istima 91′ šmugnuli u rupe

“nezavisni inelektualci” i 5kolonaške udruge s državne sise su najglasnije u prozivci vlade jer se ne ulaže vatrogastvo.kad je hdz na vlasti

“Ponosni Hercegovac kojeg je od malih nogu formirao Zagreb”

Sebe pak u jednom tweetu Karačić opisuje kao “ponosnog Hercegovca kojeg je od malih nogu formirao Zagreb, kojeg voliš i radi kojeg se tučeš ako treba”, ali mu zato jako smetaju “purgeri s Grmeča”.

Za tjednik Novosti Karačić piše da je “bilten političkog krila SAO Krajine & hr orjuna (cuckolds)”, a nudi i svoje sociološke analize poput “Hrvatska je društvo koje pati od kolektivnog kompleksa manje vrijednosti a čine ga pojedinci koji imaju kompleks veće vrijednosti”. Za kanadskog premijera Justina Trudeaua Karačić cvrkuta da “implementira fašizam”.

Kako Karačić nema strpljenja za raspravu, nego odmah kreće s etiketiranjem i vrijeđanjem, to rezultira i tweetovima sa zanimljivim homoerotskim seksualnim fantazijama: “Je l’ ga barem izvade ili im puštaš unutra?tuku li te i tada ili je to ono nekakvo “prihvatljivo nasilje” u žaru ljubavnog klinča?”


Svi ti nacionalistički i homofobni ispadi desničarskog “odvietnika” Karačića zapravo se i ne razlikuju previše od standardnih gadosti koje se masovno pišu po društvenim mrežama i općenito na internetu. No, članak im vrijedi posvetiti zbog toga što Karačić pretendira biti zagrebački gradski zastupnik i jer ga kao potencijalnog političara, dakle osobu koja bi trebala raditi u javnom interesu, guraju Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih. Njihova pristojna fasada iza sebe krije jednog verbalnog agresivca i desnog ekstremista poput Karačića.

Vidi još:  PREDSJEDNIK EU PARLAMENTA ŠOKIRAO GOVOROM U ITALIJI: ‘Živjele talijanska Istra i Dalmacija’

Izvor :

index

Komentari

comments