HDZ se na Twitteru htio narugati SDP-u zbog petokrake zvijezde pa im je ekspresno stigao hladan tuš

Dvije najveće političke stranke se vječno prepucavaju na Twitteru, a svađe se zaoštravaju kako se približava 11. rujna

Prepucavanje HDZ-a i SDP-a na Twitteru postalo je već prilično uobičajeno, a čini se kako su se djetinjaste prepirke CM-ova najvećih političkih stranaka dodatno zaoštrile uoči predizborne kampanje.

Naime, SDP je sinoć svojim followerima na Twitteru poželio laku noć i dobrodošlicu ‘trećoj smjeni’, a poseban pozdrav poslali su ‘botovima s druge strane spektra’ kojima su poručili da je bez njih kao noć bez zvijezda.

HDZ se očito osjetio prozvan ovim tweetom pa je uskoro stigao i njihov odgovor.

“Laku noć @SDPHrvatske Javite se kad se probudite za 4 godine. Bez vas, kao kapa bez petokrake…”, napisali su na Twitteru.

No tu nije bio kraj prepucavanju. U cijeli priču se uključio tviteraš Lažni branitelj koji je objavio fotografiju mladog Franje Tuđmana koji nosi kapu s petokrakom i upitao ih “Je l’ to ‘vaka kapa, k’o sa slike?

1bf55f1e96b2f1a5ee39bd32ab643ca2

HDZ se nakon toga više nije javio.

Podsjetimo, HDZ-ovi CM-ovi su se nedavno našli u priličnim problemima zbog seksističkog ispada, nakon kojeg su se morali ispričati.

Možda bi i jednima i drugima netko trebao pokloniti ‘Online Community Management For Dummies’ da se ovakvi ispadi prestanu događati.

Komentari

comments

Vidi još:  STRUČNI I KOMPETENTNI Rodbina HDZ-ovih ministara ‘slučajno’ uvijek napreduje baš kad je HDZ na vlasti