HRVAT NASJEO NA FORU “Radio sam na baušteli u Njemačkoj, nije mi ništa platio, i to nije najgore…”

SVAKOG tjedna u Facebook grupama u kojima se okupljaju Hrvati koji posao traže u inozemstvu pojavi se barem jedan od njih koji je bio prevaren (ili to tvrdi). Najnoviji slučaj koji je izazvao veliku pozornost u jednoj grupi je, kaže, nasjeo na foru.

On je, navodi, došao u Njemačku raditi kod jednog čovjeka iz Hrvatske.

“Otvorio obrt, prijavio se kod njega, živio na baušteli dva tjedna. Nije mi platio ni centa. Prijavio je auto na mene, dobio sam porez za platiti”, žali se nesretni čovjek.

Nakon toga vratio se u Hrvatsku i sad, kaže, želi sve nekako riješiti. Za varalicu kaže da prima njemačku socijalnu pomoć, a uz to navlači ljude na ovaj način i vara ih, prenosi Croexpress.

Da bi stvar bila zanimljivija, u komentarima se javila i djevojka koja kaže da je kćer varalice.

“Dotični je moj otac. Žalosno i ružno što to moram reći, ali nažalost cijeli život je bio takav, uvijek svoju guzicu gledao, uvalio nas u govna sve redom. Mlađi brat je bio prošle godine kod njega i isto mu je sranja napravio”, žali se ona.

“Takav je, ako naletite na njega zaobiđite ga u širokom luku. Vama želim svu sreću da riješite sve jer moj brat još uvijek nije. Kad je sposoban svoje dijete sjebati, zašto ne bi i vas”, poručuje ona.

Izvor :

index

Komentari

comments