Ivica Todorić: Ja sam ponosan čovjek jer sam odradio svoj dio depopulacije balkanskog stanovništva što mi je i pisalo u Agendi 21!

Da mi se ne bi dogodilo što i mom prijatelju Zdravku Pevecu, na vrijeme sam očistio sve hipoteke sa svoje privatne imovine, novac skrio vani, a dugove prebacio na tvrtke koje sam dobio za jednu kunu.

„Hrvatski građani su neradnici, lopovi, jednom riječju beskorisni potrošači resursa. Zahvaljujući Zoranu Milanoviću koji je ukinuo uredbu obveznog označavanja GMO na proizvodima mogao sam neograničeno uvoziti nekoliko desetljeća zamrznuto meso kao i sve ostale Monsantove GMO proizvode čiji sam bio ekskluzivni uvoznik i partner.

Konzumovim akcijama i niskim cijenama pomogao sam osiromašenim hrvatskim građanima dobrog zdravlja da još malo požive, a onima lošijeg zdravlja, virusima konzumovih proizvoda u organizmima, pokrenuti biokemijske procese i skratiti ovozemaljske muke što mi je i pisalo u Agendi 21. koju su potpisale i HDZ-ova i SDP-ova vlada.

Naravno, da mi se ne bi dogodilo što i mom prijatelju Zdravku Pevecu, na vrijeme sam očistio sve hipoteke sa svoje privatne imovine, novac skrio vani, a dugove prebacio na tvrtke koje sam dobio za jednu kunu.

TODORIC VLASNIK ZLOGLASNOG LOGORA STAJICEVO a mediji pisu o preuzimanju Mercatora

Moram naglasiti da sam posebice ponosan što sam pomogao svom hrvatskom narodu da se nađe na visokom mjestu u Europskoj uniji (trenutno je na drugom mjestu s intencijom da uskoro preuzme prvo mjesto) po smrtnosti od tumora i drugih malignih bolesti uzrokovanih virusima uvezenih Monsantovih proizvoda.

Ja sam svoj koncern Agrokor, koji zapošljava 60 tisuća neradnika, odnosno beskorisnih potrošača resursa u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori, a kojeg sam stvorio zahvaljujući HDZSDP-ovim poticajima, predao u ruke hrvatskoj državi koja će novcima preživjelih poreznih obveznika ovih četiriju država, nakon miksanja njihovih jezika i miksanja njihovih država u Novu Jugoslaviju, sanirati moj Agrokor.

Stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi i tako se rješio svih svojih dugova“.

Vaš Ivica Todorić

Nije rekao, a trebao je reći. Zato je sve rekao hrvatski zastupnik Ivan Pernar! 

17795770 10155305225579309 8857357408139914991 n

Vidi još:  DONOSIMO: Ovako će se zvati Todorićeva stranka, a iznenaditi će te se kada čujete tko je glasnogovornik!

Komentari

comments