Kako ste naivni, ovo vam je prava istina o pokretu 5 zvijezdica?

Kako ste naivni, ovo vam je prava istina o pokretu 5 zvijezdica. 
Kada sam ovo objavio, Lukanic i ostali su me momentalno blokirali da ni jedan komentar ne mogu napisati, vrag je strah.

Što se krije iz planiranja kluba zastupnika u EU parlamentu na inicijativu Pokreta 5 Zvijezdica?

Prije nekoliko dana susreli su se u Briselu na inicijativu Luigia Di Maia, Ivan Sinčić,
Poljak Pawel Kukiz i Karolina Kahonen iz Finske. Tako je Di Maio ciljano okupio lidere “alternativnih” novih Europskih stranaka kojima raste popularnost i koji imaju rastuću podršku u svojim zemljama, planirajući unaprijed uoči EU izbora klub zastupnika u EU parlamentu.

Malo je onih koji znaju što se krije u pozadini svega toga i koji su dugoročni planovi M5S kao lidera ovog kluba zastupnika. Odgovor je Rousseau platforma ili bolje reći loše napravljena internetska stranica, još gore vođena i korištena. Više puta ishakirana, što je svojevremeno dovelo do objavljivanja osjetljivih podataka članova upisanih na platformu. Već nekoliko godina Davide Casaleggio koji je naslijedio “Casaleggio assocciati”, privatnu tvrtku koja posjeduje doslovno zastupnike M5S, predlaže u EU parlamentu korištenje ove platforme izrađene od strane oca i osnivača M5S Gianroberta Casaleggia s ciljem apsolutne kontrole osjetljivih podataka svih koji su unutar sustava i kontroliranju referendumskih pitanja unutar sustava. Gianroberto Casaleggio zasigurno zaslužuje divljenje u smislu načina na koji je uspio prevariti sve Talijane u prihvaćanju ovog sustava te na osnovu toga može trgovati sa podacima upisanih koristeći se sa druge strane marketinškim trikovima i subliminalnim porukama radi postizanja vlastitih ciljeva. Također ovoga proljeća će na raspravi u Talijanskom parlamentu biti prijedlog zakona “Vincolo di mandato” po kojem bi se izabrani zastupnici odrekli prava na svoj mandat i ograničili se u onome što mogu govoriti i zastupati, pretvarajući tako M5S u pravi lobi u kojem zastupnici rade samo ono što Davide Casaleggio odobri. Ova mjera je protuustavna no ako ovaj prijedlog prođe, a većina u parlamentu to izglasa, doći će do izmjene ustava i zastupnički mandat neće više biti osobni nego vlasništvo stranaka. Sada kada su gotovo sve to ostvarili bacili su se na druge zemlje članice EU i pokušavaju prenijeti ovaj sistem i na druge zemlje i na strane partnere koji će im pomoći da se ovo izglasa na europskom nivou, s ciljem porobljavanje slobode misli i slobode zastupnika da djeluju kroz institucije.

Tihomir Lukanić objavio je na svome Fb profilu da Luigi Di Maio nacionalizira Banku i da je dobar čovjek. To je apsolutna laž i odraz neprofesionalnosti samog Lukanića te korištenje susreta za samo promociju i širenje laži. Naime Gentiloni još iz, bivše vlasti (PD) je odredio 20 milijardi EUR-a kao fond za spašavanje Banaka iz kojeg je Vlada M5S-Lega Nord uzela 5 milijardi za spašavanje banke Carige, čin koji se po ničemu ne razlikuje od onih koji su to prije radili, a koje su žestoko kritizirali predstavnici M5S. Primjer je banka Monte dei Paschi di Siena koja je bila spašena za vrijeme vladanja ljevice PD, a koja je trenutno 49% u vlasništvu države. Dakle postoji prostor da se banka nacionalizira ukoliko ju nitko od privatnih investitora ne odluči financirati. Nema tu ništa sporno za državu da spasi banku jer na taj način spašava i štediše i poduzeća koja posluju u okviru banke. Nije to nikakva novost niti je Di Maio napravio nešto novo. Problem je dvostruki kriterij M5S po ovom pitanju. Kritizirali su druge no kada su došli na vlast nastavili su politiku svojih prethodnika. Ovo nije jedini primjer ima tu još…

BUŠOTINE U JADRANSKOM MORU

Što se tiče bušotina na Jadranu i predloženog referenduma 2017. god “No alle trivellazione” protiv bušenja u Jadrankom moru od strane M5S, pokazalo se kao potpuna laž sa ciljem dobijanja glasova na izborima koji su dakako urodili plodom i doveli M5S na vlast. Prijedlozi obnove starih ugovora te dodavanje tri nove lokacije u Jonskom moru, istina, predložene od strane bivše vlade koju M5S-Lega Nord i danas okrivljuju i na koju prebacuju odgovornost. Međutim ne samo da su prodružili stare ugovore nego su odobrili i tri nove lokacije za bušenje u moru. Bolje upućeni znaju da je sadašnja Vlada Italije mogla to prekinuti bez ikakvih sankcija jer nije postojala nikakva obaveza da se ovo odobri.
Novi partneri Živog zida sigurno nisu ono za što su se predstavljali i zasigurno nemaju plemenite ciljeve, a vjerujem da je vodstvu ŽZ-a ovo sigurno poznato. Njima je najvažnije da sebi dižu popularnost i da kalkuliraju sa glasovima svojih glasača.

Ivan Sinčić “Vrijeme je za nove politike”
“Mi smo kao M5S”

Nakon svega navedenog svatko može shvatiti da se radi o svemu samo ne o ikakvim novostima u potezima Vlade M5S-Lega. Jedina novost je uvođenje direktnodemokratskog sustava “Rousseau” na nivo Europe, a čijim bi uvođenjem “Casaleggio assocciati” SRL privatna tvrtka podložna lobiju i zaradi mogla još bolje zarađivati te donijeti štetne izmjene ustavima EU zemalja koje bi slijedile ovaj diktatorski primjer novog vala “modernih” stranaka.

Ne nasjedajte, dobro razmislite prije unošenja vaših podataka u sustav “Rousseau” i sudjelovanja u ovom projektu koji će u dogledno vrijeme biti predložen od strane Živog zida jer s tim činom dajete odobrenje da privatna tvrtka trguje vašim podatcima širom svijeta, a sam modus upravljanja strankama na ovaj način pogoduje jedino privatnom lobiju i NWO-u otvarajući prostor za manipulaciju i kontrolu.

Kristian Kiki Hosi


Komentari

comments

Vidi još:  PRVO ŽESTOKO SUČELJAVANJE KOD MISLAVA BAGE: Most i Živi zid rasturili konkurenciju!