KAKVA SLUČAJNOST: Nakon što je prešla kod Bandića, brat joj je zaposlen u ZET-u?

Net.hr  objavio je da je brat Marije Puh zaposlen u ZET-u, a iz te kompanije ne žele otkriti detalje jer, kako tvrde, ‘štite osobne podatke svojih radnika’

Marija Puh, bivša potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica, koja je ovih dana izazvala veliki interes javnosti zbog napuštanja HNS-a i prelaska u stranku Milana Bandića, nije do petka nigdje obrazložila što ju je to privuklo stranci zagrebačkog gradonačelnika.

Upravo na dan kad će Puh i službeno, na press konferenciji u Mariji Bistrici, objaviti da je prešla k Bandiću, Net.hr je objavio da je njezin brat Milan Puh nedavno zaposlen u ZET-u, gradskoj prijevozničkoj tvrtki koja posluje u okviru Zagrebačkog holdinga.Detalje o zapošljavanju, radnom mjestu i plaći ZET Net.hr-u nije želio otkriti:

“Zagrebački električni tramvaj d.o.o. štiti osobne podatke svojih radnika u okviru ugovornog radno-pravnog odnosa. Podatci koje tražite osobne su prirode, zadiru u privatnost radnika jer se odnose na njegov Ugovor o radu, te stoga nismo u mogućnosti iste Vam dostaviti.”, napisali su im.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments