Kolindu nazvala glupačom, partizane osloboditeljima! ‘Opet imamo ustašiju’

19.04.2012. Rijeka - 5. rijecki sajam knjiga "Kicma". Na brodu Marina odrzana je promocija knjige "Kosturi okruga Madison" autorice Vedrane Rudan. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na Facebook profilu Službena stranica Vedrane Rudan, ova poznata spisateljica iznijela je svoje viđenje oslobođenja Zagreba, a njenu objavu u potpunosti prenosimo:

“Pokoreni grad

Na današnji dan 1945. godine u Zagreb su ušli partizani i oslobodili ga.

Građani su odahnuli, ma koliko današnje ustaše lagale o tome. Iz Zagreba su nestali fašisti. I ostade tako do 1990. godine kad je Titov general i partizan presvučen u hrvatinu i demokratinu došao na vlast.

Zahvaljujući njemu i njegovima ova slučajna država danas je pustinja. Ubiše kulturu, pravdu, istinu i četiri i pol milijuna Hrvata i Hrvatica. Otjeraše u svijet sve hrvatsko što može hodati.

Opet imamo ustašiju kojoj je zabranjeno divljanje u Austriji, zato riga mržnju u ovoj dolini suza, nesreće, očaja i beznađa. Hrvatskom, slučajnom državom, danas vladaju kriminalci, po portalima šaraju luđaci opsjednuti nadom da će Hrvatskom opet bauljati u crno obučeni koljači sa specijalnim kamama u krvavim rukama.

Kako su stvari krenule, tko ne brisne, loše mu se piše. Premijer nam je nešto što ništa ne drži pod kontrolom, ministri su lažljivci i lopovi, sabornici i sabornice su debelo plaćeni lajavi neradnici, gradonačelnik Zagreba je suspektni zločinac zato jer je u Hrvatskoj pravda udavljena 1990. godine.

Popovi nam jebu djecu u ime Isusa. Predsjednica je glupača što nije bitno, ali jest tragično. Za građane i građanke Hrvatske nema nade.

Mi koji pamtimo bolje dane slavimo Dan oslobođenja Zagreba. Nekad smo gledali seriju o Zagrebu nepokorenom gradu. Danas gledamo glavni grad države koje nema. A partizana nigdje.”, napisala je Rudan.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments

Vidi još:  Vedrana Rudan o ‘Hodu za život’: ‘Hod zakurac! Bačena nam je kost’