KONTEKST ZNA BITI ZEZNUT

Telegram

Gospodin Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, posljednji put u javnosti se pojavio 5. kolovoza u Sinju. Na Instagramu je dan kasnije podijelio svoju fotografiju, ujedno posljednju do danas. Od tada je prilično mrtav i Twitter profil SDP-a. Zadnji put su nešto objavili 6. kolovoza; grafiku koja bi kao trebala predstavljati kako je hrvatski zdravstveni sustav rupa bez dna.

KONTEKST ZNA BITI ZEZNUTSve što se događalo kasnije, između ostalog i najveći skandal posrnulog ministra Kujundžića, nisu komentirali. Nisu jako zaposleni na voditelji Facebooka. Od 6. kolovoza čestitali su Dan mladih, podsjetili da su prije 73 godine žene na ovih područjima dobile pravo glasa, a sve druge objave zapravo su šerovi s profila njihovih članova.

Uglavnom Domagoja Hajdukovića koji rado dijeli svoje stavove o potencijalnom štrajku u Croatiji Airlinesu, prijedlogu porezne reforme i tako dalje. U ovom kontekstu možda je najzabavnija Hajdukovićeva objava od 7. kolovoza, citat s njegova gostovanja u emisiji N1. Rekao je, transkribiramo, “Ako imate krizu, onda se ne brčkate u moru, nego je rješavate”.

Izvor :

Spectator

Komentari

comments

Vidi još:  RASPUŠTEN SDP U VRGORCU: Zbog totalne propasti na izborima raspuštena sva tijela lokalne organizacije