Košić puko ko kokica na Fejsu: “Ovo je protuhrvatska vlast, tražim ostavku Božinovića”

SISAČKI biskup Vlado Košić žestoko je napao ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, bliskog prijatelja premijera Plenkovića.

Biskupa poznatog po bliskosti s osuđenim ratnim zločincem Darijom Kordićem (kojem je svojevremeno ljubio ruke) i ekstremno desnim stavovima zasmetalo je privođenje HOS-ovaca koji su u Kninu za Dan pobjede u jednom kafiću skandirali ustaški pozdrav “Za dom spremni”.

“Moram vam reći, dragi prijatelji, da me rastužuje to što čitam što govore oni koji su jučer bili u Kninu. Recimo kako je Damir Markuš, hrvatski branitelj hosovac, opisao svoje razočaranje. Je li moguće da hrvatska policija hapsi hrvatske branitelje? Kakva je sad opet ova protuhrvatska vlast koja se usuđuje to činiti u Kninu na proslavi Dana pobjede? Pozivam ministra Božinovića da podnese ostavku!!!”, napisao je Košić na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, u Kninu je za Dan pobjede interventna policija ekspresno privela sedmoricu muškaraca na čelu s Markom Skejom, notornim splitskom ekstremistom i bivšim ratnim zapovjednikom IX. bojne HOS-a Rafael vitez Boban.

Vidi još:  Nevjerojatno! Zbog objave papirića na Facebooku prijeti im godinu dana zatvora!
Izvor :

index

Komentari

comments