Krešimir Beljak: ‘Podzemlje HDZ-a želi me uništiti lažnom seks aferom’

‘Pokušavaju me oklevetati da sam bio čuvar straže na silovanju’

Lider HSS-a za nacional otkriva kakve sve pritiske doživljava otkako je njegova stranka sklopila sporazum o ulasku u Narodnu koaliciju sa SDP-om te što se doista prije 20 godina dogodilo u njegovoj vikendici kada mu je kolega bio optužen za silovanje

Krešimir Beljak, predsjednik HSS-a i jedan od čelnika Narodne koalicije, u ekskluzivnom razgovoru za Nacional izjavio je da se već nekoliko tjedana njegova obitelj, roditelji i on osobno nalaze na meti prljave kampanje pojedinaca bliskih HDZ-u, koji ga žele povezati s jednim događajem koji se prometnuo u seksualnu aferu o kojoj Beljak ima i neka neposredna saznanja.

Sporni se događaj navodno zbio prije dvadesetak godina u Beljakovoj vikendici. Prema Beljakovim tvrdnjama, ondje su se odvezli zabaviti Beljak sa svojom tadašnjom djevojkom te jedan njegov tadašnji kolega sa svojom djevojkom. Potom su se vratili u Samobor, gdje su se nastavili družiti i zajedno popili piće te se potom razišli. Djevojka koja je bila u društvu njegova tadašnjeg kolege, nedugo potom optužila je Beljakova prijatelja za silovanje. Beljak i njegova tadašnja djevojka pozvani su kao svjedoci na suđenje, gdje su iznijeli svoju stranu priče. Beljak nije otkrio Nacionalu kako se taj slučaj završio, navodeći da ne želi govoriti o identitetima tih osoba, kako se nikomu od njih ne bi nanosila šteta.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Izvor :

Nacional

Komentari

comments