Krešo Beljak: HDZ je gori od četnika

SABOR danas zasjeda, a počelo je žestoko na temu Afere Hotmail.

Za riječ se javio predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je rekao kako je postalo evidentno da je premijer znao sve i da je on najgore što se dogodilo HDZ-u u proteklih 27 godina. 

“Više štete nego četnici i Turci”

“Dogodila se najveća pljačka pod pokroviteljstvom i uz znanje najvišeg vrha državnog, odnosno vlade Republike Hrvatske, samog premijera. Dakle, ne može i nikad nije mogao reći da ništa nije znao. Znao je i on je u principu najgore što se HDZ-u dogodilo u proteklih 27 godina, a konkurencija je doista bila velika, da sad ne spominjem imena i ne vraćam se u prošlost.

Velika je konkurencija bila nadmašiti sve one koje su kroz HDZ Hrvatskoj naštetili više, usudio bih se reći, više nego četnici i Turci kroz cijelu povijest. To ste napravili vi i vaša stranka, koju više neću zvati strankom nego sektom”, rekao je Beljak i dodao kako će glasati protiv potpore toj vladi, pa makar on više nikada ne dobio mjesto u saboru.

Osim toga, sabor će raspravljati o prijedlogu 36 oporbenih zastupnika o izmjeni Odluke o osnivanju saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor te o SDP-ovu prijedlogu o izmjeni Zakona o sprečavanju sukoba interesa, točkama koje su stavljene na raspravu zahvaljujući novom saborskom Poslovniku i oporbenim inicijativama.

Izvor :

index

Komentari

comments