KRVAVI MAFIJAŠKI OBRAČUN U BEOGRADU Ubijen kum vođe Zemunskog klana

Srbijanski mediji u ovom trenutku samo nagađaju o razlozima ubojstva

Zbog ubojstva Dragoslava Miloradovića, kum Luke Bojovića, vođe zemunskog klana, Beograd je sinoć ponovno bio u blokadi. Ubijen je u pucnjavi u beogradskom naselju Karaburma ispred autopraonice, čiji je vlasnik.

Kako je priopćeno iz Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije,  dvije neidentificirane osobe su iz vatrenog oružja ispalile više metaka na Miloradovića koji je podlegao ozljedama na mjestu zločina.

Zločin se dogodio oko 20.10 sati. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, napadači su pobjegli na motoru prema Pančevačkom mostu, te je policija pokrenula opsežnu akciju u cijelom Beogradu.

Prema pisanju Blica, Dragoslav Miloradović bio je jedan od najbližih suradnika Luke Bojovića u Srbiji. Iako su bili prijatelji i kumovi, Bojovića i Miloradovića su povezivale i optužnice.

Srbijanski mediji u ovom trenutku samo nagađaju o razlozima ubojstva, međutim neki smatraju kako je riječ o borbi za mjesto nasljednika Bojovićevih poslova u Srbiji ili još jedan čin krvne osvete na liniji Bojović – Šaranovići, koja traje već godinama.

Prema pisanju Blica, ključni detalji ubojstva Bojovićeva kuma ukazuju na to da je likvidacija čin dobro organiziranih i iskusnih, profesionalnih ubojica.

Kako se neslužbeno doznaje, motocikl kojem su pobjegli je dopremljen iz inozemstva i na njemu su bile ukradene tablice. Nedugo nako ubojstva vozilo je pronađeno zapaljeno. Ubojice su tijekom ubojstva i bijega na motoru nosili su kacige, te zasigurno neće moći biti identificirani, iako su snimljeni sigurnosnim kamerama u okolini mjesta napada.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments