LOKALNO STANOVNIŠTVO U STRAHU: Tajlandska špilja koja je PROGUTALA dječake krije JEZIVU, MRAČNU TAJNU

Dvanaestorica dječaka i njihov nogometni trener spašeni su iz špilje u tajlandskoj pokraini Chiuang RAi u kojoj su bili zarobljeni više od dva tjedna. Malo koji medij izvijestio je da su na ulazu u špilju brojni Tajlanđani ostavljali darove u obliku nakita i namirnica te mrmljali tihe molitve. Činili su to kako bi udobrovoljili duha za kojieg vjeruju da boravi u špilji i kojeg su dječaci naljutili pa ih je progutao.

Naime, u blizini špilje nalazi se i kip mlade žene odjevene u tradicionalnu tuniku, a u podnožnju njenih nogu nalaze se njoj posvećeni darovi. To je Jao Mae Non, mintska princeza čiji duh, vjeruju Tajlanđani, nastanjuje pećinu u kojoj su zaglavili dječaci.

Legenda kaže kako se nekad davno Jao Mae zaljubila u mladog konjušara. Kako njihova ljubav nije bila dopuštena, zajedno su pobjegli, a princeza je ubro zatrudnjela. U bijegu, naišli su na pećinu koja im postade privremeni dom. Jednoga jutra kada je mladi konjušar otišao u potragu za hranom, pronašla ga je straža princezina oca i ubila. Kada je Jao Mae to čula, probola je bodežom trbuh i iskrvarila u pećini. Od tog trenutka, njen duh boravi u pećinama. Njena prolivena krv pretvorila se u vodu koja teče pećinom, a njeno tijelo postade planinom koja okružuje pećinu i nalikuje na uspavanu ženu.

Neki vjeruju kako se nakon stoljeća sna uspavana princeza probudila i zarobila dječake, te ih nije pustila usprkos brojnim molitvama i darovima.

Lokalni stanovnici smatraju kako je princeza željela ljudsku žrtvu i smrću jednog od spasioca pripadnika vojne postrojbe SEAL Samarna Poonana ju je i dobila. Naime, vjeruje se kako je princeza  željela krv ratnika, sličnog onima koji su nekoć ubili njenog voljenog. Njegovom krvlju, smrt mladog konjušara je osvećena, a dječaci su uspješno spašeni.

Autor: MiMi
Vidi još:  Australska policija objavila snimku NLO-a: ‘Izgleda da nismo sami!’

Izvor :

dnevno

Komentari

comments