Madonna užasno falšala na Eurosongu, na kraju “propala” s pozornice

POZORNOST na Eurosongu, četverosatnom spektaklu ili, kako bi rekli kritičari, paradi kiča i neukusa, najviše je ukrala kraljica popa Madonna.

Ona je u kreaciji Jean Paul Gaultiera izvela 30 godina stari hit Like a Prayer i novu pjesmu Future. Premda je dio fanova na društvenim mrežama bio oduševljen nastupom, većina je ipak primijetila da je kraljica popa prilično “falšala” i promašila intonaciju te je njezinu vokalnu izvedbu proglasila lošom.

Andi@grumpycorkchef

Madonna autotune gone wrong 🙄

See Andi’s other Tweets

Eter Puralis@EterPuralis

She can’t even do autotune right, what the hell Madonna

See Eter Puralis’s other Tweets

India Knight

@indiaknight

Autotune! WELCOME!

16 people are talking about this

Sam Yung@samjoeyung

Madonna’s vocals looking for the right key

152 people are talking about this

Madonnino sudjelovanje izazvalo je niz prosvjeda, no 60-godišnja zvijezda rekla je prije natjecanja: “Nikad neću odustati od glazbe da bih zadovoljila nečije politikantske motive, niti ću prestati govoriti protiv povreda ljudskih prava gdje god da su te povrede počinjene.”

Prije samog nastupa u subotu navečer nekoliko je puta ponovila da “glazba spaja ljude”, a tijekom izvedbe dvoje plesača nakratko se pojavilo na pozornici u kostimima ukrašenim izraelskim i palestinskim zastavama.

“Taj dio nastupa nije bio na probi. Eurosong je nepolitičko događanje i Madonni je to dano do znanja”, poručili su organizatori.

Luke Baker

@BakerLuke

As well as being off-key and a poor performer, Madonna managed to violate the EBU’s principle of non-political engagement by adding the Israeli and Palestinian flags to the back of two dancers backs. What a waste of money she was

Dan Williams

@DanWilliams

The @Eurovision statement on @Madonna’s Israeli-Palestinian flag cameo:

View image on Twitter
44 people are talking about this

Šuškalo se da je za ovaj nastup dobila 6,6 milijuna kuna.

825150cookie-checkMadonna užasno falšala na Eurosongu, na kraju “propala” s pozornice
Izvor :

index

Komentari

comments