Maras najavio da će kandidirati za šefa SDP-a u Zagrebu

‘Moramo se nametnuti da pokažemo ljudima drugačiji način upravljanja gradom od onoga koji nude HDZ, Bandić i Hasanbegović’, kazao je Maras.
intervjuu za Večernji list, saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras potvrdio je da će se kandidirati za šefa stranke u Zagrebu, kako bi “vratio SDP tamo gdje treba biti” da se zaustavi situacija koja je u Zagrebu dobivena koalicijom HDZ-a, Milana Bandića i Zlatka Hasanbegovića.

Na primjedbu kako se i 2013. godine kandidirao za istu funkciju, ali je osvojio manje glasova i od Davora Bernardića i od Miranda Mrsića, Maras je kazao da su “okolnosti su potpuno drugačije”.

“Tada su članovi procijenili da stranku u Zagrebu treba voditi netko posvećen zagrebačkom SDP-u, a ne netko tko obavlja drugu odgovornu dužnost. Sada je drugačije. Članovima nudim svoju energiju, znanje i iskustvo. Mislim da stranku mora predstavljati prepoznatljiva osoba koja se zna izboriti za svoj stav i koja će imati potpuni fokus na zagrebački SDP”, kazao je.

Dodao je i da predsjednik zagrebačkog SDP-a mora biti i kandidat za gradonačelnika, te da je spreman kandidirati se, jer je nužno da se u Zagrebu dogodi zaokret i ponudi alternativa Bandiću.


“Moramo se nametnuti da pokažemo ljudima drugačiji način upravljanja gradom od onoga koji nude HDZ, Bandić i Hasanbegović”, kazao je Maras u intervjuu za Večernji list.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments