MARIĆ SAMOUVJEREN: ‘Vlada neće pasti!’

“Što se tiče samog zahtjeva za opozivom, naravno da će se Vlada o tome očitovati onog trena kad vidimo, ali smatramo da sigurno neće proći”, smatra Marić.

Ministar financija Zdravko Marić osvrnuo se na recentna zbivanja oko Agrokora, kao i na SDP-ov zahtjev za opozivom Vlade.

“Zaista ne znam što bih komentirao jer sam kratko vijesti vidio na portalima i kažu da postoji nekakva vrsta, kako su to nazvali,  manevra. Danas smo imali jedan jako važan skup, mislim da ima jako puna tema u hrvatskom društvu o kojima treba razgovarati argumentiramo.

Danas je Vlada zajedno s HNB-om dala doprinos jednoj važnoj temi kao što je euro, da otvorimo javnu raspravu, a nadam se da će biti i drugih tema. A što se tiče samog zahtjeva za opozivom, naravno da će se Vlada o tome očitovati onog trena kad vidimo, ali smatramo da sigurno neće proći.

Što se tiče samog vođenja koncerna u smislu povjerenika i privremenog vjerovničkog vijeća, Vlada ne ulazi u operativne odluke. Što se tiče restrukturiranja, to je ipak onaj možda i najvažniji dio koji slijedi tako da i kod predstavljanja svih koraka koji slijede ćemo svakako pratiti razvoj događanja, to je u biti, ja bih rekao možda i najvažniji dio”, izjavio je za N1 ministar Marić.

Vidi još:  Ivica Todorić: Tajno sam se sastajao sa Zdravkom Marićem, uglavnom je šutio, pretpostavljam da je bio ozvučen. Ipak, bio je spreman kazati nekoliko stvari...

Izvor :

dnevno

Komentari

comments