Milanović: Hrvatski građani nisu miševi, raspustit ćemo Sabor!

Zoran Milanović, šef SDP-a kazao je novinarima u Saboru da računaju na više od 64 ruke i da će s Mostom imati više od 76 koliko je potrebno za raspuštanje Sabora.

‘Ovo je trenutak istine u kojem će kroz nekoliko dana biti potpuno jasno tko ima kakve motive. Ljudi nisu laboratorijski miševi. Znamo da ti miševi u eksperimentima kojima se bavi HDZ ugibaju. Hrvatski građani nisu miševi. Sedamdeset posto građana i više su za izbore i to treba poštovati. Imat ćemo dovoljno potpisa da o zastupnicima Mosta ovisi da učine nužno ili će dopustiti da ih HDZ čerupa i da im otima ljude. To je na njima i njihovoj savjesti. Ovo je vrijeme u kojem smo vidjeli kako se ponaša HDZ’, kazao je Milanović.

Upitan kako vidi rasplet krize vlasti i ima li 76 ruku za raspuštanje Sabora kazao je da ‘računa na više od 64 zastupnika i da će ih s s Mostom biti preko 76’.

‘To je volja naroda. Ako ima volje i savjesti. Svjestan sam da ima zastupnika koji su svjesni da više neće moći u Sabor. To su ova trojica koja su otišla iz Mosta’, kazao je Milanović i dodao da SDP trenutačno čeka i gleda i da su sva glasanja o nepovjerenju taktički element da se Sabor što prije raspusti, da se više ne sramote.

 

Izvor :

Tportal.hr

Komentari

comments

Vidi još:  Milanović upozorava: ‘Ne upirem prstom, ali neki od državnih instrumenata su kompromitirani’