Milanović postao profesor?

Iz Visoke škole doznaje se da će više informacija o Milanovićevu imenovanju biti dostupno na konferenciji za novinare o kojoj će javnost pravodobno biti obaviještena.

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović u povodu imenovanja za predsjednika Diplomatskog vijeća Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld poručio je kako je njegov cilj da kao savjetnik u suradnji s menadžmentom podigne tu obrazovnu instituciju na višu i prepoznatljiviju razinu.

U kratkoj izjavi za Hinu Milanović je rekao da ta visokoškolska ustanova postoji već gotovo deset godina, a sama činjenica njenog opstanka već je velika stvar. S dobre razine koju je škola dosad izborila, cilj je podići je na višu i prepoznatljiviju razinu.

Milanović novu dužnost shvaća kao čast i obvezu, pri čemu napominje da je njegova uloga isključivo savjetnička, a sve što će raditi bit će u dogovoru s vlasnicima i menadžmentom škole.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld obrazuje stručnjake na području međunarodnih odnosa i diplomacije, a s radom je počela 2009. godine. Trenutno je njezin dekan akademik Ivo Šlaus.

Autor teksta: Hina

Vidi još:  Zoran Milanović kandidirat će se za predsjednika? Evo o čemu to ovisi

Izvor :

n1info

Komentari

comments