Možda smo mi svi navijači u kur**, a Mamić jedini normalan? ČIJA ĆE BITI ZASLUGA AKO BUDEMO PRVACI EUROPE!?

‘DVJESTO huligana reketari Hrvatsku već dvadeset i pet godina. Sve one koji su obnašali vlast može ih biti sram, ovo je plod njihovog nečinjenja. Najviše od svega rastužuje me nemoć kojoj smo izloženi od šačice huligana’

Komentar je to Zdravka Mamića na novu sabotažu njegove reprezentacije i Saveza nakon ‘bakljaže’ u St. Etienneu. Vrhuška hrvatskog nogometa znala je da će se dogoditi prekid utakmice, kao što već godinama znaju koji je uzrok šizofrenije oko reprezentacije Hrvatske.

‘Tjedan dana navijači znaju da će se ovo dogoditi i to je dokaz nesposobnosti države. Ogorčen sam na one koji vode zemlju sve ove godine. Država ne funkcionira, reprezentacija, Dinamo i Hajduk su kažnjeni 500 puta, za sve su krive naše političke elite, kolaboriraju s huliganskim skupinama u svrhu jeftinih političkih poena, dobivanja glasova na parlamentarnim i predsjedničkim izborima’, kaže Mamić.

Kod Mamića ima svega, i mutnih radnji, ali i novaca, malo više njemu, malo manje igračima koji se ne žale, ali i državi, potpuno irelevantno koliko plati poreza a koliko zamrači, jer puno više zamračuju naši političari koji pune džepove, a 25 godina prazne državnu blagajnu.

Dakle, između hrvatskih političara koji vode Hrvatsku i ‘političara’ koji vode Hajduk nema nikakve razlike. I jedni i drugi su nesposobni, godinama dobro žive, jedni na račun Hajduka , a drugi na račun poreznih obveznika i vode, Hajduk i Hrvatsku u propast.

Koliko je velikih splitskih talenata propalo jer im roditelji nisu mogli plaćati reket , koliko je netalentiranih tatinih sinova ‘ rezerviralo’ mjesto u prvoj momčadi Hajduka kako bi preko njih liječili svoje frustracije.

I od toga u Hajduku sve počinje. Zato nisu valjali Boban , Skoblar, Modrić, Olić….. i mnogi drugi.
Marko Rog je stavio u džep velikog Iniestu, igrao je za Split, ali Hajduku nije bio zanimljiv, a takvih je slučajeva bilo previše.

Vidi još:  Mamić: Vučić mi je IDOL

Koga danas Hajduk ima? Vlašića, Balića…… praznina…. Naravno, kriv je Mamić?

S Mamićem se može sve dogovoriti samo treba znati.
Mamić je bahat i sirov, ali mu nitko ne može osporiti veliki trgovački talent. Svakog igrača može prodati po mnogo većoj cijeni nego što vrijedi i zato mu treba skinuti kapu.

Mamić je podigao vrijednost hrvatskim igračima. Svaki novi mladi reprezentativac vrijedi pravo bogatstvo.
Činjenica je da Ugovorom lihvari igrače, ali uredna država to može staviti u zakonski okvir i uprihoditi još više poreza jer Mamići i slični stvaraju nove vrijednosti, stvaraju novac.

Hajduk nema ništa, nema novaca , nema trenere, nema predsjednika, nema pravog managera, nema reda, ima praznu blagajnu i potpuni kaos.
Svatko može ući na Hajdukov stadion i nitko ga neće pitati što tu radi!

Hajduk ima samo ime, slavnu prošlost i Torcidu koja mu je 12 igrač Hajduka, bez Torcide Hajduk bi preselio u drugu ligu i to je prava i jedina istina.

Je li i zato Mamić kriv?

Mamić ima problema sa državom, ali je činjenica da bez Mamića ne bi bilo ni jake reprezentacije, a to su potvrdili dinamovi treneri mlađih uzrasta koji stvaraju buduće zvijezde.
Oni znaju da Mamića jedino zanima rezultat, a kakve rezultate u svijetu postižu Dinamovi kadeti i juniori svi znamo.

Zašto takve rezultate nema Hajduk?

Jesu li i za mlađe uzraste krivi nogometni suci i Zdravko Mamić ?

Frustrirani zbog političara i Hajduka mi dalmatinci konstantno pljujemo po Mamiću i HNS-u.
Je li možda u nama problem?

Komentar jednog čitatelja sve govori, citiramo:

Marko Barun : ‘Skupina od 20-ak idiota bakljama je pokušala isprovocirat prekid utakmice i izbacivanje Hrvatske s eura jer su k’o fol nezadovoljni čelnim ljudima u HNS-u točnije Zdravkom Mamićem.
Pa ‘ko je Mamiću omogućio da postane to što je nego političke elite zadnjih 20-ak godina i sada kad je toliko ojačao da mu ni politika ni sudovi ne mogu ništa nađe se 20 idiota koji u ime i po nalogu ISTE TE POLITIKE idu rušit reprezentaciju da bi ukazala na nešto?!

Vidi još:  Mamić: Vučić mi je IDOL

Pa uđi u banske dvore i baci 10 baklji i topovski udar pa ćeš umjesto javnih potjernica bit pravi mudonja i pokazat da želiš promjene ovako si samo sitni klošar koji ruši sport i sportaše u ime nekoga!’

Izvor :

Facebook

Komentari

comments