Nacional: HDZ u panici, priča se da Petrov želi postati Predsjednik RH

DANAŠNJI Nacional na naslovnici donosi priču o tome da šef MOST-a Božo Petrov želi postati predsjednik Hrvatske.

Na naslovnici se navodi kako je u HDZ-u zbog najave da Petrov iz Sabora želi na Pantovčak došlo do širenja panike, a MOST je uvjeren da se uoči formiranja Vlade Petrovu podmeće.

“Slikovito govoreći, Božu Petrova su počeli povlačiti za kosu, rastezati ga kako bi mu se istegnuo vrat, a sve se to radi kako bi mu u političkom smislu pokušali odsjeći glavu. U određenim krugovima unutar HDZ-a pojavile su se iz nama ne posve jasnih razloga razne bojazni, na granici panike, od dodatnog jačanja Mosta.

Za pojačavanje te panike od prije par dana, počele su se plasirati tvrdnje da se Božo Petrov želi kandidirati za hrvatskog predsjednika. To je u funkciji nastojanja da se od Petrova napravi političkog megalomana i da ga se diskreditira, ali još je zanimljivije kako se vidi da se u određenim krugovima pojavio očiti strah od mogućnosti da se Petrov za tu funkciju doista i kandidira”, izjavio je izvor blizak vrhu MOST-a za Nacional.

No, prema pisanju Nacionala, tvrdnje da se Petrov, čelnik Mosta i budući predsjednik Hrvatskog sabora, nakon završetka dvogodišnjeg mandata na čelu Sabora planira kandidirati za hrvatskog predsjednika doprle su do vrha HDZ-a.

Izvor :

Index.hr

Komentari

comments

Vidi još:  HDZ REFORME Najavljuju odlazak 500 ljudi iz državne uprave, a u zadnje dvije godine zaposlili 4000 novih