Najmanje 5 milijuna izbjeglica, s njima i Soroševih terorista, preuzeti će Hrvatska, Srbija, BiH i Crna Gora, nakon potpisivanja UN-ov Globalnog sporazum za migraciju u Maroku 10.prosinca 2018! /video/

Za budući hrvatski hot-spot biti će zaslužni Kolinda, Plenković i hrvatski narod koji će dozvoliti da jedno od ovo dvoje izraelskih slugana potpiše Globalni sporazum o migraciji u Marakešu (Maroko) 10 prosinca ove godine! Potpuno je jasno da Hooton-plan, milom ili silom, ide dalje jer su Soroševi migranti – teroristi u Europi zaštićeni i mogu raditi što ih je volja, a da za to ne snose nikakve posljedice

Saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović na konferenciji za novinare u Saboru poručio je da bi, s obzirom na sve veći priljev migranata, upotrijebio sva moguća sredstva da zaštiti suverenitet i granice Hrvatske, pa i vojsku, ako je potrebno. Kolindu Grabar Kitarović, koja je radosno najavila da će potpisati taj ugovor, kojim će se značajno liberalizirati i olakšavati migracija, pozvao je da u prosincu u Maroku NE POTPIŠE UN-ov Globalni sporazum za migraciju. Jer će time Hrvatska postati hot spot!

Taj sporazum neće potpisati SAD, Mađarska, Slovenija, Austrija, Poljska… a Kolinda (Plenković) hoće. Kolinda još kaže da se tom sporazumu veseli!

Je li ona uopće normalna žena?

Zadnjih tjedana i dana imamo veliku migrantsku opasnost i migracije koje prijete Hrvatskoj. Tisuće i tisuće migranata na silu ulaze u Hrvatsku, a aktualna vlast, premijer, predsjednica i MUP doslovno ne reagiraju. Soroševi teroristi raspoređeni su, poput partizana, u šumama gdje čekaju daljnje upute Soroša i njegovih hrvatskih slugana Kolinde, Plenkovića, Krstićevića, Božinovića….

Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko ‘zapadnobalkanske’ rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k’o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu.

Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio oko milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: ‘Mi smo ti koji odlučujemo’!

Vidi još:  Svi šute o ovome: Šaljite vojsku na granicu s Hrvatskom! Građani bijesne zbog migranata!

Na koje zemlje misli Soros?

Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i Crnoj Gori, budućem balkanskom hot spotu, državama koje su ekonomski potpuno razvaljene i opljačkane.

Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. Problem je u tome što te osobe već mjesecima dolaze u zemlju, a Hrvatska ima samo dva centra za azilante, koja su već prekapacitirana.

”Naš” MUP ne daje informaciju gdje će biti smješteni migranti koji se vrate iz europskih zemalja. Centar Porin kod Zagreba je prepunjen, a i centar kod Kutine je pun. Uza sve te probleme, na istočnim se granicama okuplja sve veći broj migranata. Oni koji su iz Turske uspjeli ući u Bugarsku ”odustali su” od rute preko Rumunjske jer im je Dunav koji teče većim dijelom granice nepremostiva prepreka.

Stoga se ”radije odlučuju” na put prema Srbiji i Hrvatskoj, jer je Mađarska svoju granicu osigurala ogradom i bodljikavom žicom. Trenutne su procjene da ih je oko 25 tisuća i to sve mladih i ”gladnih” Soroševih ubojica. Isto tako se govori o dolasku 2 milijuna izbjeglica koje će Turska i Grčka propustiti! A koji će također stići i ostati u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, i Crnoj Gori, odnosno budućoj EUROSLAVIJI ili KROSLAVIJI (Deklaracija o zajedničkom jeziku davno je gotova i spremna).

Sorosevi migranti i teroristi dolaze zajedno, a za takve tvrdnje postoji 10. razloga:

1) U Europu se tajno isporučuje oružje za naoružavanje ‘migranata’ koji će u jednom trenutku počiniti genocide. Do sada su otkrivena najmanje nekoliko slučaja takvih isporuka.
2) Pametni telefoni se migrantima isporučuju od strane tajnih obavještajnih službi u suradnji s europskim telefonskim kompanijama koje vode ljudi koji će organizirati genocide.
3) Migranti dobivaju detaljne upute putem telefona o tome gdje se nalaze mreže potpore i koga kontaktirati kada stignu na odredište. Sve poruke im se šalju na arapskom uz prevode fraza.
4) Mnogi migranti sa sobom nose ogromne sume novca što baš i nema mnogo smisla s obzirom na to da su izbjeglice u pitanju.
5) Mnogi migranti nose veliki broj različitih lažnih putovnica i krivotvorenih dokumenata. To je mogla da im omogući samo neka tajna obavještajna služba koja podržava tu invaziju poput izraelskog Mosada koji je poznat po krivotvorenju putovnica. Treba napomenuti da izbjeglice dolaze iz ratom razorenih država i da ne bi trebali imati pristup tako skupim dokumentima.
6) Europska “mekana” politika i odbijanje policije da istražuje zločine koji migranti čine je dokaz da nešto nije u redu. Nasilni silovatelji ne bi smjeli dobiju pravo na jamčevinu.
7) Policija koordinirano djeluje da umanji otpor i protivljenje invaziji. Policija može brzo djelovati kada poželi ali to ne čini kada su u pitanju migranti.
8) Agresija nedavno pristiglih migranata nema smisla osim u slučaju da im je naređeno da sprovedu invaziju. Oni se uopće ne ponašaju kao da im je potrebna pomoć već otvoreno govore da dolaze pljačkati i krasti.
9) Ono o čemu mnogi mainstream mediji ne izvještavaju jeste činjenica da brojni migranti nestaju čim stignu na odredište. To prije djeluje kao da se priključuju nekoj tajnoj vojsci.
10) Ovi migranti će se nakon 10 godina vjerojatno svi pojaviti i formirati oružane terorističke skupine koje će ubijati nenaoružane Europljane u suradnji s obavještajnim službama.

Oni imaju tri glavna cilja:

A) Da izvrše genocid nad bijelim Europljanima
B) Da opravdaju formiranje policijske države u Europi (Francuska je već to odradila)
C) Da se poveća mržnja prema muslimanima i islamu

Vidi još:  ‘Vlada skriva informacije o gradnji migrantskog prihvatilišta kod Petrinje’

io44901116 1902385159843301 2835844460326158336 n

pp99S

rtrs 5

 čpenshot 20

Potpuno je jasno i zašto u 28 godina nismo definirali ni jednu granicu sa susjedima!
Zemlje sa otvorenim granicama postati će u jednom momentu hot spot izbjeglicama jer neće ima ti gdje (drugi se zatvaraju). Zemlju se sa otvorenim granicama može slobodno trovati chemtrailsom i GMO hranom. Zemlja sa otvorenim granicama je slobodan koridor švercerima djece za potrebe pedofilima, ljudskih organa, oružja, droge….

Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ i lažna oporba SDP, svi predsjednici Hrvatske, danas protuustavno pretvorene u Republiku Hrvatsku d.o.o. i tzv. hrvatski zastupnici koji se prave blesavi jer uredno po mandatu ”zarade” i do 2 milijuna kuna, a nisu obvezni (osim kod glasovanja protuhrvatskih zakona) dolaziti na posao! Čast iznimkama, kao Hrvoju Zekanoviću i još ponekom zastupniku.

Ova nova tzv. hrvatska vlada zatvoriti će veleizdajnički ciklus, a to znači da će, prije nego se na prostorima Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore trajno naseli 5-7 milijuna izbjeglica, prodati Šume, Vode, Putne koridore, HEP, ostatak Podravke, jedinu hrvatsku banku HPB…

facebook 1540707623261

Novi HDZ-ovi birači nakon što su razotkriveni jugoslavenski birači (odbjegli 90-ih), a koji se i danas u APIS-u vode kao hrvatski birači

Dokaz je da se sa Srbijom već krenulo:

 .ččl

Sprema li se, na ovim prostorima, još jedan krvavi rat zbog Soroševih ‘jadnih’ izbjeglica?

Zašto konačno ne ustanemo i rastjeramo političku oligarhiju koja nas je opljačkala, uništila, lihvari, truje GMO-om i chemtrailsom, a sada će nam, nakon potpisivanja ovog paklenog ugovora u Marakešu, dovesti Soroševe teroriste u našu Hrvatsku i u naše domove!

Otvorite ove linkove i pogledaje video – Macronovu Francusku! Rothschildov korisni napušeni idiot još i prijeti:

 https://tribun.hr/macron-europske-zemlje-biti-ce-financijski-kaznjene-ako-ne-prihvate-imigrante/fbclid=IwAR3jVE2U8iYBy3LJ5ccLROd3QNjofKcD3IGB-puqiUXUPYU2K97yJS7AEfU

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/imigranti-vraceni-u-hrvatsku-razlog-tog-zataskavanja-je-tiha-zamjena-stanovnistva-koju-europska-unija-upravo-provodi-u-hrvatskoj-1049082/

https://www.logicno.com/vijesti/talijanska-vlada-slozna-rim-nece-puniti-proracun-eu-bez-novog-zakona-o-migracijama.html

http://ebosna.com/danasnji-migranti-su-tek-pocetak-novih-seoba-polovina-afrike-ce-se-morati-iseliti-u-evropu-i-na-na-balkan/

http://istinomprotivlazi.com/crna-kronika/2550-sorosev-migrant-u-offenburgu-njemacka-usao-u-lijecnicku-ordinaciju-i-nozem-usmrtio-lijecnika-a-ranio-asistenta

http://rijecanin.rtl.hr/kaos-na-risnjaku-migranti-provaljuju-u-objekte-i-opskrbne-sanduke-nacionalnog-parka-policija-nemocna/

Vidi još:  UPOZORENJE: Divljanje migranata u Srbiji je samo početak onoga što nam je Unija spremila!

Izvor :

IPL

Komentari

comments