NAKON SEKS AFERE I OTMICE PALJEVINA U POZNATOJ ZAGREBAČKOJ PIZZERIJI Podmetnut požar u lokalu u vlasništvu obitelji navodnog ljubavnika Anite Lovren

Počinitelji su u subotu navečer došli do stražnjeg, dvorišnog dijela lokala i ciljano podmetnuli požar u skladištu Torbićevih

Nepoznate osobe su u subotu navečer podmetnule požar na otvorenom skladištu popularne zagrebačke pizzerije Dvojka, inače u vlasništvu obitelji Darija Torbića, nogometaša kojeg se spominjalo kao bivšega ljubavnika Anite Lovren, a koji je nedavno zajedno sa svojim ocem Damirom bio uhićen zbog otmice Anite Dražić.

Priča o otmici

Ljubavna avantura supruge poznatoga nogometaša Liverpoola, koja je kasnije završila u crnim kronikama, bila je opsežno praćena i u domaćim i stranim medijima, a nakon što je britanski tabloid The Sun objavio priču Anite Dražić o tome kako ju je Torbić oteo kako bi je spriječio da Aniti Lovren kaže kako je Torbić želi rastaviti od Lovrena radi novca. Nitko od obitelji Torbić nije službeno htio razgovarati za novine o tome dovode li paljevinu na skladištu njihovog restorana u vezu s čitavim ovim ljubavno-kriminalnim rašomonom koji mu je prethodio, međutim, sasvim je izvjesno da je netko paljenjem pokušao uznemiriti baš njih. Naime, požar je podmetnut na otvorenom dijelu skladišta koje se nalazi duboko uvučeno u dvorištu iza pizzerije i koje se uopće ne vidi kada se prolazi Novom Vesi.

Manja šteta

Da bi došli do stražnjeg skladišta, odnosno prostora u kojem se drže potrepštine za pizzeriju, a riječ je najviše o gajbama bezalkoholnih pića, napadači su ušli u dvoriše u kojem se nalaze vozila susjeda, ali i potrepštine ostalih stanara, te ciljano zapalili baš stvari Dvojke. U požaru je izgorjelo nekoliko gajbi pića, zatim vaga za vaganje namirnica te dio krovišta kojim je skladište natkriveno.

Požar je otkrila kuharica kada je izašla na stražnja vrata, a odmah su pozvani i vatrogasci do čijeg su dolaska i sami zaposlenici pizzerije aparatima za gašenje požara uspjeli staviti vatru pod kontrolu.

Vlasnik Dvojke Damir Torbić te njegov sin Darijo bili su uhićeni i pritvoreni zbog optužbi da su oteli Anitu Dražić te njezinu sestru Draganu u ožujku ove godine. Oba se brane sa slobode.

Izvor :

Jutarnji

Komentari

comments