Napadači pucaju po ljudima u Las Vegasu, ima više žrtava

KAKO piše LA Times policija istražuje što se događa u samom centru Las Vegasa, točnije na području Mandalay Bay Casina. “Izbjegavajte područje, istražujemo što se događa”, prenose policijsku izjavu. Navodno je došlo do pucnjave tijekom koncerta, ima više mrtvih i ozlijeđenih, pišu lokalni mediji.

“O bože, netko je upravo počeo pucati ovdje”, plačući glas prijavio je pucnjavu. Kako je svjedok kazao za CBS, prema informacijama koje je čuo, navodno se u hotelu i na koncertu nalazi više napadača koji imaju automatsko oružje. Tvrdi kako je sve čuo preko policijskog radija te kako je jedna žena pogođena u glavu, a ranjeni su i policajci.

https://twitter.com/davidsakach/status/914730995147870208?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fvijesti%2Fclanak%2Fiz-minute-u-minutu-napadaci-pucaju-po-ljudima-u-las-vegasu-ima-vise-zrtava%2F998054.aspx8:42 Djelomično je zatvoren i lasvegaski aerodrom.

8:40 Navodno je u blizini i kombi u kojemu se nalazi “sumnjiva naprava”

8:32 Lokalni mediji javljaju da je ubijen jedan napadač koji se nalazio u hotelu na 32 katu. Ne zna se ima li još napadača. U sobi je nađeno više oružja.

8:27 Policija je pozvala građane da izbjegavaju područje.Vidi još:  KRIMINALIST CVRTILA O BOMBI U ZAGREBU: Ovo su dvije moguće opcije

Izvor :

index

Komentari

comments