NASA OVO NE ŽELI DA VIDITE: Ogroman vaznemaljski NLO leti pored Međunarodne svemirske stanice

NASA ne želi vidjeti ogroman vaznemaljski NLO kako leti pored Međunarodne svemirske stanice: Stanica je optužena da koristi softver kako bi blokirala vanzemaljski svemirski brod koji se pojavio na snimci.

NLO entuzijasti tvrde da su zabilježili snimak sa izravnog prijenosa Međunarodne svemirske stanice koji prikazuje dva NLO-a kako lebde blizu Međunarodne svemirske postaje (ISS) u niskoj Zemljinoj orbiti. Prema teorijama zavjere, NLO prati i pregleda satelit.

Neki NLO entuzijasti, međutim, tvrde da je analiza snimka pokazala da su svjetla u stvari bila od jedne ogromne vanzemaljske letjelice ili svemirskog broda koji plovi pored ISS u to vrijeme. Ipak, na snimci se pojavljuju dva odvojena NLO svjetla zato što NASA koristi softver blokirati velike dijelove svemirskog broda.

Tvrdnja da je NASA pomoću softvera blokirala ogroman svemirski brod koji se pojavio na izravnom prijenosu ISS, nastala je iz promatranja gledatelja koji navode da su dva NLO svjetla naglo nestala mnogo prije nego što su stigla do kraja zaslona. Ali skeptici tvrde da nagli nestanak svjetala ukazuje na to da su ona bila refleksija svjetlosti s ISS.

Teoretičari zavjere inzistiraju na tome da video dokaz ukazuje na to da NASA pokušava prikriti NLO dokaze uređivanjem izravnog prijenosa.

Tvdnje o snimku su izazvale živu raspravu na NLO forumima. Mnogi NLO entuzijasti ga prikazazuju kao najnoviji video dokaz vanzemaljske inteligencije u našem solarnom sustavu.

Snimak je postavljen na YouTube 27. kolovoza 2016. godine od strane NLO lovca Streetcap1. Na njemu se prikazuju dva NLO svjetla kako trepere i lete blizu ISS sekcije.

Prema entuzijastima, svjetla su bila iz dvije vanzemaljske letjelice koje prate ISS u niskoj Zemljinoj orbiti i približavaju se radi bliže inspekcije dijela satelita gdje je usidren teretni svemirski brod Progress.

Vidi još:  ZABORAVITE HAARP: Ovo su pravi manipulatori vremenom!

Progress je potrošna teretna svemirska letjelica kojom upravljaju Rusi i koristi se za opskrbu ISS. Ona pristane na ISS nekoliko puta godišnje. Nakon pristajanja i istovara materijala, napuni se otpadom s ISS, za koji je dozvoljeno izgori u Zemljinoj atmosferi tijekom ponovnog ulaska.

Prema riječima NLO blogera Scotta Vering, snimak daje konačan dokaz inteligentnog izvanzemaljskog života u našem solarnom sustavu. Iskusni lovac na vanzemaljce je inzistirao na tome da su NLO posada bili vanzemaljci koji prate i provjeravaju ISS.

“Streetcap1 s YouTubea je uhvatio dva NLO-a kako se kreću iznad svemirske stanice na izravnom NASA-inom prijenosu,” napisao je Vering na svom blogu 30. kolovoza. “Prvi NLO je manji … što mi govori da je nešto dalje drugi, veći NLO.”

Mnogi NLO entuzijasti su se složili da snimka pokazuje vanzemaljsku letjelicu kako leti blizu ISS, i NASA se našla na udaru zbog njene navodne politike neobjavljivanja dokaza vanzemaljskog života.

“Čekam da vidim s kakvim će objašnjenjem da izađu NASA i vlada,” prokomentirao je jedan entuzijasta.

“ISS je potpuna obmana,” još jedan je prokomentirao ljutito, “i oni nas pripremaju za veliku obmanu.”

Međutim, neki gledatelji su ukazali na to da snimka ne prikazuje dvije vanzemaljske letjelice, nego jednu ogromnu NLO matičnu letjelicu koja leti pored ISS. Gledatelji su tvrdili da je NASA zapravo koristila softver blokirati veliku letjelicu.

“Izgleda skoro kao prolazak divovskog svemirskog broda, ali je ostatak blokiran nekom vrstom nevidljivog zida, možda korištenjem nekog softvera,” tvrdi korisnik DragonMaster204 na YouTubeu. “Obratite pažnju na obojene kvadrate oko ISS, baš kao što je pronađeno u raznim Apollo slikama, kao da je ostatak slike prekriven.”

Vidi još:  Znanstvenici stvorili miševe s dvije majke

Ponovljena navodi da je NASA pomoću softvera uklonila veliki NLO koji se pojavio u izravnom prijenosu ISS izazvani su nedavnim izjavama da NASA ukida direktan prijenos ISS u rujnu.

“Razlog zašto NASA ukida direktan ISS prijenos je taj što ne mogu dovoljno cenzuriraju ono što se prikazuje bez da istina bude očigledna sama po sebi,” prokomentirao je treći entuzijasta. “Zato potpuno zatvaraju javni prenost.”

Sajt Insquisitr je početkom prošlog mjeseca izvijestio da su članovi NLO zajednice prosvjedovali zbog priopćenja NASA-e da trajno gase direktan video prijenos s ISS. NLO entuzijasti tvrde da je stanica donijela ovu odluku jer su “oni gore” zabrinuti da je prijenos postao glavni izvor NLO dokaza.

“Ja vidim zašto bi NASA željela zatvoriti direktan prijenos,” komentirao je svojevremeno NLO lovac Scott Vering na svom blogu. “On pokazuje javnosti da vanzemaljci postoje, a ako javnost to sazna, onda NASA neće više biti potrebna.”

NASA je 29. srpnja neočekivano priopćila da će početi postupno ukidati direktan prijenos s ISS u Avgustu i da će završiti 1. rujna.

Nakon ponovljenih tvrdnji NASA-inog službenog NLO i izvanzemaljskog zataškavanja od strane članova NLO zajednice, stanica je izdala izjave prošlog travnja, rekavši da nemaju politiku skrivanja ili prikrivanja NLO dokaza.

Komentari

comments