Neobičan razgovor astronauta s kontrolom leta dok se ISS-u približavao svjetleći objekt

Neobičan razgovor astronauta na ISS-u s kontrolom u NASA-i dok je u kadru bilo neobično svjetlo tijekom emitiranja uživo, potaknuo je lovce na NLO da stvore vlastite teorije o tome što se događa na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Međunarodna svemirska postaja ISS redovito uživo emitira prizore Zemlje iz svoje perspektive.

Tijekom emitiranja 19. srpnja, lovac na NLO-e Scott C. Waring primijetio je da u razgovoru neimenovanog astronauta s kontrolom u NASA-i, astronaut spominje ‘susret s gospelom’, dok se iz ISIS-a vidi neobično svjetlo.

Waring je izraz ‘gospel’ protumačio kao kodni naziv za ‘izvanzemaljsku delegaciju’.

‘Na osobnoj razini veselim se partnerstvu s ovim gospelom’, rekao je astronaut u razgovoru s kontrolom.

‘Molit ćemo se za tebe’, odgovorili su mu iz kontrole.

‘I vi ste u mojim molitvama’, odgovorio je astronaut.

Teoretičari zavjera sugeriraju kako astronautova izjava o tome da se veseli partnerstvu s gospelom mogao biti izraz kojim se kontrolu informira da će se susresti s delegacijom izvanzemaljaca te voditi ‘egzopolitičke pregovore’ s njima u svemiru.

Video je privukao veliku pažnju, pa ga je objavio i Inquisir na svom portalu.

Pojedini entuzijasti protumačili su kako je astronaut govorio o gospelu jer je bio nervozan dok je bespomoćno gledao kako se ISS-u približava svjetleći objekt. Astronautu je moguće, kažu, navodi susret s izvanzemaljskim životom i tehnologijom u svemiru bio toliko zapanjujuć da se s njim suočio koristeći izraze svojih vjerskih uvjerenja.

 

dnevnik.hr

Komentari

comments

Vidi još:  ‘Izvanzemaljci su stvarni!’: Evo dokaza…