NEPRIMJERENA REAKCIJA POLICIJE – Upali u fast food, djelatnika bacili na pod pa ga priveli uz uporabu sile; naknadno je uhićena i njegova kolegica – oboje prenoćili u pritvoru

Zadarska policija potpuno nepotrebno i brutalno je sinoć primijenila silu i uhapsila djelatnika fast fooda na Branimiru prekršivši vjerojatno pritom niz svojih propisa, ali i zakona o djelovanju policijskih službenika. Naime, kako doznajemo, policajci su izašli na intervenciju radi dojave o jakoj glazbi u fast foodu (koja uopće nije bila jaka, a o tome može posvjedočiti i potpisnik ovih redaka).

Neovlašteni ulazak prostorije fast fooda

Umjesto da su pričekali red, policajci su postupili vrlo neugodno prema gostima fast fooda ispred kojih su se naguravali kako bi došli do pulta i tako od jednog djelatnika zatražili osobnu iskaznicu. Nakon što je djelatnik fast fooda rekao da će dati osobnu iskaznicu čim završi jelo koje je upravo posluživao, agilni mladi policajac poručio mu je “Ja ću te izvesti”.
Nakon toga policajac bez ikakvog naloga ulazi u službene prostorije fast fooda i neprimjereno i mimo svih policijskih pravila povlači djelatnika fast fooda koji izjavljuje kako je spreman dati osobnu iskaznicu.

Udaranje djelatnika fast fooda

Tada i drugi policajac uskače upomoć svom kolegi, prvo be ovlaštenja i on ulazi u prostorije fast fooda pa zajedno odvlače mladića ispred fast fooda, udaraju ga, polače za majicu i vrat, gušega i u konačnicibacaju ga na pod. Ovdje je bitno istaknuti agilnost i upornost mlađeg policajca koji svim silama pokušava djelatnika fast fooda srušiti na pod bez ikakvog razloga.

Iako su kulturni i pristoni djelatnici fast fooda pokušali doznati zbog čega policija reagira ovako neprimjereno predgostima i turistima, odgovor nisu dobili, a mladi djelatnik odvezen je u prostorije 2. policijske postaje.

Naknadno privedena i djelatnica fast fooda – s kolegom će prenoćiti u pritvoru

Kako doznajemo od izvora iz istrage, policajci su se kasnije vratili i po djelatnicu fast fooda koja je također privedena radi “ometanja rada policajaca”. Ona i kolega joj tako će, nažalost, ovu noć provesti u pritvoru do izvođenja pred suca istrage koji će, nadamo se, vidjeti ovu snimku.

Vidi još:  Bolesnog Huanita zbog marihuane privode u lisicama, a ubojice i zlostavljače bez njihIzvor :

zdnews

Komentari

comments