NIJE DOGOVOR NEGO UCJENA

Ivan Pernar sinoć se malo izletio pa je u jednoj Facebook grupi priznao da je prvo izdao Branimira Bunjca kako bi zaštitio svoje interese, da bi se onda ipak predomislio i krenuo na šefa stranke Ivana Vilibora Sinčića.

Na takav ga je potez, piše, potaknulo objavljivanje snimke obračuna Bunjca i Dominika Vuletića koja se jučer pojavila u medijima. Iz poruka je jasno da Pernar smatra kako je i taj video dio plana vodstva Živog zida da se Bunjca uništi, kako piše, u KGB stilu i to ne samo politički, nego i ljudski.

NAPISAO PA OBRISAO PORUKE U FACEBOOK GRUPI

U nekoliko objava koje je napisao u Facebook grupi „ZZ Vijećnici 2017.”, a koje je kasnije obrisao, Pernar prvo izjavljuje kako neće otići na konferenciju za medije koju je Bunjac sazvao za 11 sati danas jer smatra kako „HDZ-ovci trljaju ruke zbog ove današnje na Zrinjevcu.”

Riječ je o presici koju je jučer održao predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić, a na kojoj je objavljeno da je stranka suspendirala Bunjca te da će mandat u Europskom parlamentu ipak odraditi Sinčić.

NIJE DOGOVOR NEGO UCJENA

Pernar kaže i da nije istina kako je postojao predizborni dogovor da Bunjac, koji je na tim izborima dobio drugi najveći broj preferencijalnih glasova, manje od Sinčića, ali više od nositelja liste Tihomira Lukanića, prepusti mandat Lukaniću. To nije bio dogovor nego ucjena, piše Pernar, koji tvrdi da je Bunjac morao pristati na predaju mandata ili ga uopće ne bi bilo na listi.

Zatim kaže kako on želi da „umjesto jednih protiv drugih radimo zajedno protiv sustava”, ali nije siguran žele li to baš svi u Živom zidu. Unutrašnje sukobe trebali bi rješavati među sobom, a ne u medijima, piše, i dodaje kako je sada je sve u rukama Vladimire (Palfi).

PRISTAO NA LIKVIDACIJU BUNJCA

Posebno je zanimljiv dio u kojem Pernar priznaje da je prvo izdao Bunjca zbog vlastite koristi, da bi se onda predomislio i odlučio se odmaknuti od stranačkih borbi. „Da stvar bude gora, pristao sam na političku likvidaciju Bunjca jer sam gledao svoj interes, međutim, kad sam shvatio da ga ne žele uništiti samo politički nego i ljudski objavom kompromitirajuće snimke u KGB stilu, nešto se u meni prelomilo i jednostavno sam odbio bit dio toga”, napisao je Pernar.

Pernar dodaje kako ne namjerava doći na konferenciju za medije koju će Bunjac danas održati, a na kraju se kaže da će ovo možda biti zadnji put da piše na grupi, zato „što se sada i sam nalazim na listi za odstrel stranke koju sam osnovao.

86824cookie-checkNIJE DOGOVOR NEGO UCJENA
Izvor :

telegram

Komentari

comments

Vidi još:  "Vi ste bili u ljubavnoj vezi s Vladimirom Palfi, je li to točno?"