Nova obmana sa Zdravoljupcima: Konzume, srami se! Više nikad kod vas

Konzumovi ‘Zdravoljupci’ zaludili su djecu, a samim time i roditelje diljem Hrvatske, no čini se kako ova kampanja nije mogla proći bez neugodnosti, o čemu svjedoči Konzumom Facebook profil na kojem doduše nije dozvoljeno objavljivanje fotografija.

”U Konzumu u Sesvetama, na Trgu Lovre Matačića je prava avantura pronaći proizvode označene za dobivanje naljepnica za Zdravoljupce. Ili nisu označeni uopće..Pa ako možete, bilo bi lijepo da ih označite propisno. Naravno da sam u potrazi za oznakama kupila dodatnih pet nepotrebnih stvari, ali to je moj problem”, napisala im je jedna građanka.

Druga je pak bila nešto oštrija.

”Konzume SRAMI SE!
DIJETE OD 2 GODINE ME MOLI DA JOJ KUPIM BANANU ZDRAVOLJUPCA, FALE NAM 4 NALJEPNICE I VASA BLAGAJNICA NA KASI ZENI ISPRED NAS NIJE DALA NALJEPNICE JER GĐA. NE SKUPLJA A NAMA SU JOŠ NAKON KUPOVINE ZAFALILE DVIJE I ONA NEDA TE DVIJE NALJEPNICE…. SRAMOTA! DJETETU KOJE PLAČE ZA TOM BANANICOM…. NIKAD VISE ME VIDJET NECETE KOD VAS”, napisala je građanka.

A opaske na Zdravoljupce tu nisu stale.

”Ne kuzim kakve su ovo spike sa naljepnicama….dodem u konzum vidim na vocni jogurt jedna naljepnica, nakupujem vocnog jogurta mada taj vocni jogurt ne jedemo nego samo jogobelu, dodem na kasu pitam kako to da nisam dobila za jogurt, kazu mi pa to vam nije za taj jogurt, netko je premjestio jogurte to vam za druge, ok necu bit nekulturna i zajebavat, pokupim te jogurte i izadem van..druga situacija pored paste za zube stoji za svaki jedan kupljen proizvod jedna naljepnica, kupim pastu dam skoro 20 kn za nju a mogla kupit dvije za te novce dodem na kasu dobijem samo jednu naljepnicu jer sam potrosila 50 kn pitam kako to da za pastu nisam dobila blagajnica mi je samo odgovorila neznam meni nije nista izbacilo, moje pitanje je bilo zasto onda pored cijene stoji da ide naljepnica ali sam dobila odgovor da oni neznaju kako se to tu naslo…. Sramota ako ste preko toga nasli varat ljude i muljat”, zaključila je žena.

Vidi još:  KONZUMOVE PRODAVAČICE GANJALE LOPOVA PO CESTI Kad su ga sustigle, iz džepova njegova kaputa počeli ispadati deseci ukradenih artikala

Inače, ovo nije prvi put da je Konzum na udaru kritika baš zbog Zdravoljubaca. Podsjetimo, kao što je naš portal pisao igračka sama po sebi stoji 115 kuna.

Ako sakupite 40 naljepnica (naljepnicu dobivate čim vam račun prijeđe 50 kn), trebate dodati 10 kuna i imate igračku.

Kako u cijelom setu ima čak 7 igračaka, iznos se penje na vrtoglavih 14 070 kn, a istodobno na internetskim stranicama  poput Ebayja ili Aliexpressa, slične igračke možete kupiti po još nižoj cijeni. I to čitav set.

Izvor: dnevno.hr

Komentari

comments