Nova tučnjava migranata u BiH: Mlatili se u centru Bihaća, jedan izboden

ILEGALNI migranti danas su sudjelovali u masovnoj tučnjavu u središtu Bihaća pri čemu je jedan od njih teže ozlijeđen, potvrdili su lokalna policija i bolnica.
Policijski glasnogovornik Ale Šiljdedić izjavio je kako je tučnjava izbila u gradskom parku, blizu dječjeg vrtića. Kada su policajci stigli u park ondje su zatekli teško ozlijeđenog migranta.

Teško ozlijeđen migrant, ima ubodne rane

“Konstatirane su mu ubodne rane u predjelu trbuha i odmah je transportiran u županijsku bolnicu. U međuvremenu je utvrđeno da je riječ o dvadesetčetverogodišnjem državljaninu Afganistana”, kazao je Šiljdedić.

Na području Unsko-sanske županije u BiH koncentriran je najveći broj ilegalnih migranata koji pristižu u Bosnu i Hercegovinu iz pravca Srbije i Crne Gore.

Sigurnosno stanje u to dijelu BiH sve je teže. Sredinom tjedna izbio je masovni sukob i među migrantima koji su smješteni u Velikoj Kladuši, a potkraj prošloga u velikom je požaru čiji uzrok još nije utvrđen izgorio i jedan objekt u kojima borave migranti.

Malobrojni policajci jedva izlaze na kraj s nekim migrantima koji su skloni nasilju i bave ne kriminalnim aktivnostima, uključujući preprodaju droge.

Od početka godine u BiH je stiglo više od sedam tisuća ilegalnih migranata koji pokušavaju nastaviti put ka Hrvatskoj.

86661cookie-checkNova tučnjava migranata u BiH: Mlatili se u centru Bihaća, jedan izboden
Izvor :

index

Komentari

comments

Vidi još:  HUMANITARNA KATASTROFA NA GRANICI S HRVATSKOM: ‘Ljudi umiru na cesti, spavaju u opasnim zgradama, a prijete im i stare mine’