Od ovog će vam se smučiti: Prava istina o KFC piletini, nećete vjerovati kakvo vam meso podvaljuju

Upozoravamo da ovo nije za one sa slabijim želucem.

KFC je restoran brze prehrane koji poslužuje samo piletinu u raznim varijantama. Već dugo vremena predstavlja američku tradiciju, a nedavno je ovaj restoran brze prehrane otvorio nekoliko objekata i u Hrvatskoj. Veliki broj ljudi konzumira njihovu hranu svakodnevno. Ali, znaju li što točno unose u sebe?

Mutantsko meso

Sveučilište u New Hapshireu došlo je uznemiravajućih činjenica pri istraživanju. Prvo što ih je zainteresiralo zašto je ovaj restoran promjenio naziv iz ‘Kentucky Fried Chicken’ u skraćenicu KFC. Otkrili su da je to zato što više ne smiju koristiti riječ ‘chicken’, odnosno piletina. Pitate se zašto? Zato što ne koriste prave kokoši! Vlada im je zabranila upotrebu imena koji se odnosi na piletinu. Zapravo koriste genetski manipulirane organizme.

kfc-just-proved-rumors-of-its-mutant-chickens-are-not-real

Ovi nazovi pilići održavaju se na životu uz pomoć cjevčica koje vode u njihovo tijelo koje kroz njih vodi krv i nutrijente. Nemaju kljunove, perje ili noge. Imaju više bataka ili krilaca na jednom piletu! A struktura kosti im je brutalno smežurana tako da ima više mjesta za meso.

 

Naravno, ovo je sjajno za KFC jer tako smanjuju troškove proizvodnje. Ne moraju čupati perje i nogice.

Komentari

comments

Vidi još:  U HRVATSKOJ IMA 1125 ZARAŽENIH OD GRIPE, A ČAK TREĆINA IH JE U JEDNOJ ŽUPANIJI 'Prvi val zaraze prilično je jak, posebno u jednom dijelu županije'