ODVRATNA ZAVJERA Što Soros i Katar žele postići uništenjem Španjolske?

Plan Sorosa je gnjusan.

Katalonija nije niti kao Hrvatska u Jugoslaviji niti kao tzv. Krajina u Hrvatskoj. Projekt o referendumu o nezavisnosti Katalonije financira George Soros i Katar.

Islamizacija Katalonije

Riječ je o islamizaciji Katalonije. Kako prethodni referendumi nisu uspjeli, ljevičarska vlada Katalonije odlučila je naseljavati Arape/muslimane iz Maroka pod geslom: “Dođite, dobit će te sve, i ova zemlja će uskoro postati Allahova”. Prije 10 godina je tako došlo prvih 30.000 muslimana i dobilo odmah sva građanska prava, uključujući biračko pravo. Do danas je u Kataloniji naseljeno 500.000 (pola milijuna) Arapa.

SAMO NACIONALNA DRŽAVA JE DRŽAVA! A ne, nikakva republika! Preko socijalizma do islamizma! Španjolska mora umrijeti da bi Islamska država živjela.

Sorošev cilj je stvoriti kalifat i razbiti Europu. Zato Španjolska mora umrijeti, da bi islamska država mogla živjeti. Ova ljevičarska vlada u Barceloni uopće i ne želi nezavisnu državu nego će proglasiti “Republiku”, što je tipični sovjetski model stvaranja prividnih država. Samo nacionalna država, a ne republika, jest država. Promijenili su i zastavu Katalonije koja sad ima petokraku u sebi. Preko socijalizma do islamizma, glasi parola, piše croative.net.

Naime, informaciju da je George Soros financirao diplomatski zbog paradržave Katalonije pojavila se i u mnogim katalonskim medijima. Sorosevo otvoreno društvo uplatilo je 27 tisuća dolara katalonskom diplomatskom zboru čime je pokazao da podupire katalonsku paradržavu, što se naime slaže sa Soroševim glavnim ciljem – uništenje europskih država te islamizacija cijelog kontineta u svrhu, ponajprije kaosa, a onda i uspostave Novog svjetskog poretka kao države spasa!Autor: Z. K.

 

Izvor :

dnevno

Komentari

comments