OVO JE JAVNA TELEVIZIJA U Dnevnik pozvali astrologinju koja tvrdi da Karamarka čuva sam Bog

Pad profesionalnih standarda na HRT-u već je dugo tema brojnih medija, a novi razlog za kritiku iz državne dalekovidnice ponudili su kasno sinoć. Naime, voditelj Petar Vlahov u treći Dnevnik odlučio je pozvati, vjerovali ili ne, astrologinju koju je voditelj tražio stručno mišljenje o tome hoće li danas pasti Vlada, piše Slobodna Dalmacija.

U jednoj od najgledanijih informativnih emisija HRT-a astrologinjaAnđelka Šubašić izjavila je kako se Karamarkova karijera samo privremeno nalazi u silaznoj putanji.

– Karamarko nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega – poručila je astrologinja, a njenim razmišljanjem HRT-ovci su se pohvalili i na portalu kuće.

Astrologinja Subašić u svom dvominutnom širenju pseudoznanosti na javnoj televiziji dotakla se i datuma na koji će se glasovati o opozivu premijera Oreškovića. Naime, astrologinja Subašić u datumu 16.6.2016. vidi tri šestice i specifičnu poruku koju ove tri brojke, navodno, nose.

Komentari

comments

Vidi još:  HRT je lagao o svom serijalu o NDH! Dokument koji to dokazuje podržala je i Vlada, sada je jasno što se događa