Ovo su mediji krili! Saudijska Arabija je 800 dana bombardirala Jemen s kupljenim Izraelskim oružjem!

Više od 800 dana, saudijski ratni stroj ili “arapski NATO”, odnosno DAESH (arapsko-islamska plaćenička vojska) – nemilosrdno je vršio zločine nad stanovništvom Jemena, o čemu židocionistički mediji nisu pisali ili su izvještavali na kapaljku.

Da bi to postigli montirali su za predsjednika Jemena Abdu Rabbuh Mansur Hadia i njegovu skupinu odabranih, koje su svesrdno podržavali korumpirani saudijski političari. Saudijski ratni stroj bio je toliko temeljit u vezi s ciljem ubijanja, da su čak i ubijali i ubijene. Za svaki slučaj! Posebno su bili uspješni u testiranju mnogih oružja koje se ni izraelci ne bi usudili testirati u Gazi ili Južnom Libanonu.

Oružje poput taktičkih nuklearnih bombi, biološko oružje koje je izazvalo koleru na stanovništvo i bezbroj vrsta kemijskog oružja, uključujući i Bijeli fosfor koji ostavlja tako lijepi bijeli oblak smrti! Sve ovo testiranje oružja učinjeno je s punim blagoslovom i logističnom podrškom britanskih i američkih vlada – bez obzira na to koja je uprava bila u igri – bio Trump ili prije njega nobelovac Obama.


avion amerika sad A10 tanderbolt

Britanski ministar obrane je poručio kako Saudijska Arabija ima pravo bombardirati Jemen jer na takav način “brani sebe”

Prije samo nekoliko tjedana, predsjednik Trump bio je toliko impresioniran testovima naoružanja koje su demonstrirali Saudijski plaćenici, da je odlučio osloboditi dementnog Saudijskog kralja viška petro-dolara u zamjenu za 430 milijardi dolara vrijednog oružja koje će se u narednom periodu testirati na stanovnicima Jemena i ostalih ‘neprijatelja’ u regiji. Doista, treba reći da Trump radi na “Stvaranju velike Amerike” jer je napravio veliki posao za svoju Ameriku.

Trump se sve više razotkriva. Dao je svoju potporu za utjelovljenog saudijskog đavla pokazavši potpuno i krajnje preziranje prema čovječanstvu. Amerikancima će mainstream mediji servirati priču da imaju poslove i da će ekonomija oživjeti. Oživjeti će na krvi bezbrojnih od strane saudijske obitelji koja sama vlada Arabijom i čiji će stomaci biti napunjeni krvlju djece Jemena i drugih. Već su krenuli sa dva napada i dosta mrtvih, na Iran.

Saudijska Arabija – cijela zemlja, nazvana je po jednoj obitelji i to obitelji nepismenih, psihopata koji žene ne smatraju ljudskom vrstom imaju predstavnika koji predsjedava uVijeću za ljudska prava u Ujedinjenim narodima!? Ova nova pronađena ekonomska američka snaga, ti novi Trumpovi veliki poslovi, su na krvi djece Jemena, koji su ubijeni u posljednjih 800 dana

1634


Dementi saudijski kralj, zahvaljujući američkoj podršci, osjeća se moćno, muževno, a zapravo je mali jadnik koji se ne može sjetiti ni koji je dan u tjednu. Jemen, Bahrein, Sirija, Irak, Afganistan, Pakistan…. dijelo su istih i jedinih svjetskih zločinaca i terorista: SAD-a, Britanije i Izraela. Dok se Sirija i Irak bave teroristima koji ih ‘zalijevaju’ zabranjenim bijelim fosforom, teroristi koji su financirani, sponzorirani i ideološki njegovani, čekaju zapovijedi svojih novih gospodare, Saudijske obitelji.

Prisjetimo se kako je izabran ‘legitimni’ predsjednik Jemen-a Abd Rabbuh Mansour Hadi koji odlično surađuje sa Sudijskom Arabijom i njenom kraljevskom obitelji.
4. lipnja 2011. Hadi je imenovan na položaj “predsjednika dužnosti” dok je predsjednik Jemen-a Ali Abdullah Saleh otišao u Rijad za liječenje. Ova epizoda glume dužnosti predsjednika završila je 23. rujna 2011. kad se Ali Abdullah Saleh vratio. Dva mjeseca kasnije, 23. studenog 2011., Hadi je po drugi put postao “glumački predsjednik”, nakon što je Ali Abdullah Saleh odstupio, a sve da se 2012-te održe ”demokratski” predsjednički izbori u kojima će najviše dobiti narod Jemena.

Kultura ili demokracija izbora zahtijeva da ima najmanje 2 kandidata za predsjednika. Čak i u farsičkoj demokraciji koja prevladava u Americi, ideja izbora jednog kandidata je nečuvena. Kada je Ali Abdullah Saleh odstupio, Catherine Ashton – tadašnji šef Europske unije za vanjsku politiku, rekla je kako bi potpisivanje sporazuma ( uvjet da Ali Abdullah Saleh odstupi i održe demokratski izbori u Jemenu) trebalo otvoriti put do nacionalnog pomirenja i prijelaza na demokraciju.

Barack Obama također je rekao da je odstupanje Ali Abdullah Saleha “važan korak za jemenske ljude koji zaslužuju priliku da odrede svoju budućnost” I Jemen je dobio izbore. Problem je bio samo što je postojao samo jedan kandidat. Abd Rabbuh Mansour Hadi. Dakle, jedini kandidat Hadi bio je pravo iznenađenje izbora , iznenadio je sve i pobijedio u prvom krugu sa čak 99,8%, te osvojio ”demokratske” izbore!

RTX1ET4O

Prokletnici, ništa im nije sveto

Hadi dobiva dvogodišnji mandat – zbog uvjeta sporazuma (P) GCC-a. 27. veljače 2012. godine bio je inauguriran kao predsjednik Jemena na dvije godine i trebao je završiti mandat 27. veljače 2014., kada bi se trebali održali novi izbori. 27. veljače 2014. je došao i debelo prošao, ali Hadi ne saziva nove izbore. Ostaje na vlasti sve do 22. siječnja 2015. – skoro godinu dana nakon isteka mandata. Ali prema odvjetnicima specijaliziranima za jemenski Ustav i posredovanom sporazumu koji je rezultirao izborom Hadi-a, zakonitost navedenog produžetka je u najboljem slučaju upitna!?


‘Legitimno izabrani’ i godinu dana ‘legitimno’ produženi mandat Abdu Rabbuh Mansour Hadia, i dalje traje kako bi se nastavio započeti posao, testiranje novog oružja nad stanovnicima Jemena i ostalih u regiji. A sve u svrhu depopulacije stanovištva, odnosno ‘čišćenja terena’ za uspostavu Velikog Izraela u kojem sotonisti planiraju ustoličiti svog poganog boga Lucifera.

Komentari

comments