PANIKA U AVIONU: Putnici krvarili iz ušiju i nosa!

Tridesetak putnika indijskog zrakoplova krvarilo je u četvrtak iz nosa i ušiju nakon što je posada zaboravila aktivirati izjednačenje tlaka u kabini, zbog čega je zrakoplov morao sletjeti

Sa 166 putnika i članova posade, let Mumbai-Jaipur tvrtke Jet Airways vratio se na polazište tri četvrt sata nakon polijetanja ujutro, nakon što su se pojavili alarmantni simptomi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U video-snimci objavljenoj na Twitteru vidi se prizor u kojem vlada smrtna tišina u kabini, a putnici nose maske s kisikom.Darshak Hathi@DarshakHathi

Panic situation due to technical fault in @jetairways 9W 0697 going from Mumbai to Jaipur. Flt return back to Mumbai after 45 mts. All passengers are safe including me.

“Panično stanje zbog tehničkog problema na @jetairways 9W 0697 od Mumbaija do Jaipura. Zrakoplov se vraća u Mumbai nakon 45 minuta. Svi su putnici na sigurnom, a među njima i ja”, napisao je u tvitu Darshak Hathi u poruci iz zračne luke indijskog ekonomskog središta.

Liječnici su pregledali putnike po povratku na tlo.

Civilno zrakoplovstvo bilježi bizarne incidente u Indiji. U siječnju je Jet Airways otpustio dva pilota jer su nakratko napustili cockpit usred leta zbog žestoke svađe.

Izvor: 24sata

Komentari

comments